Annons


Agatas gata tipsar: Julens bästa tv-spel


flygplan tv-spel

Spela tv-spel är kul. Forskare säger att det tränar hjärnan också. Och det är ju bra. Eftersom det inte alls är så säkert att du vet vad de små människorna hemma hos dig spelar, så kan Agatas Gata ge lite tips om vad som ligger i tiden på barnens spelfront. God speljul, önskar Agatas Gata!

Annons

pokemon

Pokémon X & Y. Bli en Pokémontränare och fånga in Pokémon (de heter alltså samma i ental och i flertal!), träna dem och delta i strider vill man väl också.

 

angry birds spel

Angry Birds Star Wars. Världens argaste fåglar ger sig in  i världarnas krig. Väldigt poppis, bland stora och små.

 

Scribblenauts unlimited

Scribblenauts unlimited. Maxwell måste hjälpa människor och djur som han möter under resans gång för att samla Starites – dessa föremål skapas av andras lycka vilket betyder att det lönar sig för Maxwell att använda sitt magiska anteckningsblock för goda gärningar. Obs! På engelska.

skylanders tv-spel

Skylanders Swap Force. Magisk värld befolkad av magiska figurer, är riktigt kul.

 

zelda nintendo ds

The Legend of Zelda – A Link Between Worlds. Ett nytt hot har uppstått i form av trollkarlen Yuga som är på jakt efter ättlingarna till de sju vise männen för att förvandla dem till målningar och på så sätt trolla bort dem.

 

 

infinity spel

 

Disney Infinity. Gå in och spela i hjältarnas olika världar. Strid mot fiender, lös uppgifter och upplev äventyr i världarna för Monsters University, Pirates of the Caribbean och Superhjältarna.

lego friends spel

Lego Friends. Välkommen till Heartlake City där en rolig sommar med tjejerna väntar.

lego chima

Lego Chima – Laval´s Journey. Ta kontroll och upprätthåll balansen i kungariket Chima.

LEGO MARVEL

Lego Marvel Super Heroes. En ny berättelse som sträcker sig över hela Marvels universum. Spela som Iron Man, Spindelmannen, Hulken, Captain America, Wolveine eller någon annan av Marvel-karaktärerna.

 

 

 

flygplan spel för wii

 

Disney Planes. Häng med Dusty och hans vänner på högtflygande, actionspäckade äventyr i fartfyllda skyar. Upplev den rafflande spänningen från filmen medan du deltar i fartfyllda flyglopp.

 

nintendospel

 

Professor Layton and the Azran Legacy. Den charmige och hattprydde professorn är tillbaka med en ny digital knep och knåp-bok.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…