Annons


Agatas gata tipsar: Julens bästa filmer


MONSTERS UNIVERSITY

Gnistrande vintervitt snöliv i all ära. Men att mysa i tv- soffan tillsammans med femögda monster, coola prinsessor, tjejpirater eller superhjältar mellan varven på jullovet är såklart också helt rätt. Här kommer ett gäng dvd- och dvd-box-tips från Agatas Gata, för barn, ungdomar och familjemys!

Annons

Captain America

Captain America: The First Avenger (Disney) Captain America leder kampen för frihet såklart. När en fruktansvärd kraft hotar hela jordklotet startar världens främste soldat krig mot den fruktade organisationen HYDRA.

Gilla Allas.se på Facebook

x-men film

X-Men and the Wolverine Adamantium Collection (Fox-Paramount)
Alla sex filmer i X-Men-serien inklusive Wolverine, samlade.

Jake och piraterna film

Jake och Piraterna räddar landet Ingestans (Disney)
Landet Ingenstans öde hotas av att magiska skatter mystiskt börjar försvinna: Jakes svärd, Izzys älvstoft och Duddes karta. Följ med Jake på en djärv resa för att tackla Kapten Kroks slugna metoder.

Family guy säsong 12

Family Guy, säsong 12 (Fox-Paramount)
23 avsnitt fyllda med historiska tillbakablickar. Peter har ett smärtsamt möte med jättekycklingen och Stewie och Brian reser tillbaka i tiden.

dumma mej 2

Dumma mig 2 (Universal). Den skurkaktige Gru har dragit sig tillbaka från den kriminella världen för att uppfostra sina tre döttrar. Men historien tar en oväntad vändning när han rekryteras av Anti-Skurk-Ligan för att spåra upp en svårfångad skurk som hotar världen.

disneyprinsessor film

Disneyprinsessor (Disney) Den Lilla sjöjungfrun, Trassel och Modig i en box.

TheBible

The Bible (Fox-Paramount)
Miniserie som blåser liv i de dramatiska berättelserna om tro och mod, från Gamla Testamentet till Nya Testamentet.

VintageMickey_DVD_3D_se

Vintage Mickey (Disney)

Musse Piggs mest minnesvärda kortfilmer från allra första början, bland annat ”Steamboat Willie”, den första kortfilmen med Musse och Mimmi Pigg.

Phineas och ferb

Phineas And Ferb: Mission Marvel (Disney)
Agent Ps och Danvilles dynamiska duo sammarbetar med Marvels superhjältar- Iron Man, Hulken, Thor och Spindelmannen, men superhjältarna har förlorat sina superkrafter. Phineas och Ferb måste återställa krafterna innan onda skurkar förstör planeten för gott!

monsters university

Monsters University (Disney Pixar)

Rolig och söt film om hur den omaka monsterduon Mike och Sulley träffades och blev bästa vänner för livet.

LoneRanger

The Lone Ranger (Disney)
Westernäventyr med Johnny Depp. Den gamle indian-krigaren Tonto ger sig ut på en halsbrytande resa som förvandlar den naive åklagaren John Reid till den legendariske maskerade ryttaren. Berättelsen om två udda hjältar som med hjälp av humor och en vit springare lär sig samarbeta för att kunna bekämpa våld, girighet och korruption.

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda: Legendariska hemligheter vol. 2 – The Scorpion Sting (Fox-Paramount)
Den animerade tv-serien baserad på filmen Kung Fu Panda. Även om han inte är en typisk krigare så besitter Po stora kampsportskunskaper. Po är alltid redo att slåss för rättvisan tillsammans med De Fruktade Fem. Han möter exotiska faror som lurar runt varje hörn.

StarTrek filmerna

Star Trek: The Next Generation, säsong 1 – 7  (Fox-Paramount)
Alla sju säsonger av tv-serien Star Trek: TNG på dvd. Över 130 timmar speltid.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…