Annons
Annons


Grönskande resa på Österlen

För andra året i rad öppnar ett stort antal trädgårdsälskande österlenbor grindar och portar till sina trädgårdar för att inspirera besökare med intryck och samtal


Trädgårdsrunda på Österlen

Pioner i knopp och den vackra blomman utslagen.

Liksom förra året har också en hel del anläggningar och institutioner känt sig manade att medverka. Under sommaren finns det därför tusen och ett skäl till att bege sig ut på en grönskande resa på Österlen. Listan är lång på alla roliga och spännande tillställningar som erbjuds under Österlens Trädgårdsrunda!

Annons

Själva navet i Trädgårdsrundan 2015 utgörs av utställningen Österlens trädgårdar – 200 år av glädje, kunskap och trender som visas på Österlens museum under hela året.

Sommarens trädgårdsrundor är två till antalet, den första äger rum 29 juni till 12 juli, då rosorna blommar och den andra 10 till 23 augusti då köksträdgårdar och skördetid är i fokus. Det finns möjlighet att uppleva trädgårdarna emellan rundorna. Se på föreningens hemsida när respektive trädgård håller öppet.

Projektet drivs av den ideella föreningen Österlens Trädgårdsrunda i samarbete med Österlens Museum och kulturmagasinet Österlen 360.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…