Annons
Annons


Åk skidor för Musikhjälpen under Snö Test och Fest


Fredagen den 13 december inleds Åres klassiska kick off-helg Snö Test och Fest. Det blir skid- och snowboardtest av de nyaste modellerna, modevisning, föreläsningar och spelningar med heta namn som Oskar Linnros, Hoffmaestro och Ken Ring. Dessutom ger sig SkiStar Åre in i Musikhjälpen genom att skänka en krona per åk i liften VM8:an under hela helgen.

Annons

Med start på Lucia inleds skidsäsongen på riktigt i Åre. Ett 50-tal leverantörer av skidor, snowboards, skidkläder och tillbehör samlas kring liften VM8:an där alla med ett skipass får testa det allra senaste helt gratis.

Gilla Allas.se på Facebook

Det är också i liften VM8:an som SkiStar Åres stora insamling till Musikhjälpen sker. För varje åk i VM8:an under fredag, lördag och söndag skänker nämligen SkiStar Åre en krona till Musikhjälpen som i år samlar pengar till förmån för kvinnors rätt att överleva graviditeten.

– Jag uppmanar alla som är på plats att åka skidor både fredag, lördag och söndag för att få ihop så mycket pengar som möjligt. Att åka skidor för välgörenhet är verkligen en win win situation, säger Niclas Sjögren Berg, destinationschef SkiStar Åre.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…