Annons
Annons


Äkta kärlek med Sofia Wistam i Kär & Galen


Programledaren Sofia Wistam tar oss med på en härlig resa i nya Kanal 5-serien "Kär &Galen".

Tusentals anmälde sitt intresse. Nu ska tolv utvalda och vansinnigt förälskade par tävla om att få säga ja till sin älskade, och dessutom göra det i tv. Dags för Kär & Galen!

Kär & Galen är programmet där det är helt odiskutabelt att känslorna är alldeles äkta. Ett par gifter sig nämligen i varje program. Men de måste kämpa för att nå dit. Programledaren Sofia Wistam lotsar dig genom stark kärlek, storslagna frierier, galna tävlingar och en riktigt lycklig gråtfest i Kär & Galen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Dolda kameror
Två förälskade par tävlar varje avsnitt. Först får vi se deras frierier där den ena i paret har överraskat den andra med ett roligt, romantiskt och storslaget frieri inför dolda kameror. Sen ser vi de två paren tävla i galna och spektakulära grenar innan det vinnande paret vigs och bröllopsfesten tar vid.

Sofia wistam med de första paren ut.

Först ut är Örebroparet Mona Gunnarsson, 32 år och Mathias Olsson, 35 år, som ställs mot Linda Claesson, 34 år & David Malajesku, 38 år, från Lerum.

Avbröt hockeymatch
Under de senaste månaderna har människor i hela landet överraskats med roliga, romantiska, storslagna och väldigt oväntade frierier. I Göteborg dök en gospelkör upp på en uteservering, i Stockholm dök det upp spöken med baktankar på en guidad tur och i Örnsköldsvik avbröts en hockeymatch av en konstig maskot. Över hela landet överraskades intet ont anande människor av frierier från sin respektive som i smyg har anmält dem till Kär & Galen.

Rodeosäng
Paren tävlar i galna, oväntade och spektakulära grenar som att hålla fast sin partner i en kram, hängandes från taket, en specialbyggd rodeosäng eller att finna sin vigselring i ett enormt skumbad. Det paret som vinner får sen tävla vidare om fina priser innan vigseln tar vid i studion med vigselförättare, sångerskor och parets nära och kära.

 Med premiär den 15 november visar Kanal 5 tv-klassikern Kär & Galen som lockade omkring 1,5 miljoner tittare till varje avsnitt när det sändes första gången 1993-1995 i TV4 med Lotta Engberg som programledare.  

Kär & Galen: Premiär 15 november, kl 20.00. Kanal 5

Medverkande Kär & Galen:

Mona Gunnarsson, 32 år & Mathias Olsson, 35 år, Örebro
Linda Claesson, 34 år & David Malajesku, 38 år, Lerum

Christoffer Vinke, 33 år & Isabella Jönsson, 24 år Helsingborg
Erica Bylund, 28 år & Robin Nilsson, 27 år Örnsköldsvik

Åsa Lindgren, 28 år & Imre Svanberg, 27 år, Allerum
Daniel Larsson, 32 år & Andreas Christensen, 29 år Köping

Emma Fagerlund, 27 år & Conny Alexandersson, 34 år, Göteborg
Oskar Holmroos, 25 år & Daniella Frank 24 år, Eksjö

Johan Ståhl, 29 år & Linda Nyberg 37 år, Haninge
Anna Kärnebo, 40 år & Lars Andersson 47 år, Solna

Benny Lindelöv, 34 år & Deseré Hallberg, 31 år, Lagan
Dragan Vojnovic, 27 år & Anna Strand, 27 år, Hägersten

LÄS OCKSÅ


(11)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…