Annons
Annons


Alexandra Rapaport och Tommy Körberg i thrillern Gåsmamman

I den nya dramathrillern Gåsmamman spelar Alexandra Rapaport mamman Sonja som tar till alla medel för att skydda sin familj. Hon spelar bland annat mot Tommy Körberg och Gustaf Hammarsten.


Alexandra Rapaport som Sonja. Foto: Johan Paulin/Kanal 5

Alexandra Rapaport som Sonja. Foto: Johan Paulin/Kanal

Nu är det premiär för dramathrillern Gåsmamman. Här ser vi Alexandra Rapaport i huvudrollen som en kvinna som tvingas ta till alla medel för att skydda sin familj. Vid hennes sida finns även Tommy Körberg och Gustaf Hammarsten.

Annons

I serien möter vi Sonja, som lever ett lyckligt och kärleksfullt liv tillsammans med sin man Fredrik och deras tre barn. Familjens goda ekonomi bygger dock på Fredriks ljusskygga verksamhet – en verklighet som Sonja valt att blunda för.

Livsfarligt spel

En dag förändras allt och Sonjas liv tar under dramatiska omständigheter en ny vändning. För att kunna skydda sin familj tvingas hon in i ett livsfarligt spel mellan poliser och kriminella.

I övriga roller ser vi även Susanne Thorson, Anja Lundqvist, Magnus Roosman, Grynet Molvig, Ivan-Mathias Peterson, Lisette Pagler, Shebly Niavarani och Ulf Friberg.

Gåsmamman: Premiär torsdag 18 februari kl. 21.00 i Kanal 5

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…