Annons
Annons


Här är alla deltagare i Bonde söker fru 2016

Bonde söker fru är tillbaka med programledaren Linda Lindorff. Här kan du läsa om alla deltagare!


Alla deltagare i Bonde söker fru 2016.

Alla deltagare i Bonde söker fru 2016. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Hela 1 300 000 tittare bänkade sig för att följa startskottet på årets kärleksäventyr i ”Bonde söker fru” när Linda Lindorff förra veckan reste land och rike runt för att dela ut kärleksbrev till bönderna.

Annons

Under kvällen fick årets nio bönder för första gången ta emot breven från sina friare, och bönderna Per Sundin, Jennifer Erlandsson, Erik Bäckman och Sigrid Bergåkra fick beskedet att det är deras kärlekssommar tittarna kommer få följa på extra nära håll.

Dags för dejting

De fyra utvalda bönderna samlas nu på Sundbyholms slott för att för första gången träffa sina brevskrivare. Efter ett kort möte på slottsgården är det dags för speeddejtingen. Det blir allt från sång till skratt, tunghäfta och pinsamma avslöjanden.

Gilla Allas.se på Facebook

Men, nytt för i år är att tittarna har möjlighet att följa samtliga bönder. På TV4 Play sänds ”Bonde söker fru – Kärlek åt alla” där bönderna som inte blev utvalda; Joakim Torstenson, Nils Oredsson, Andreas Sjöberg och tvillingarna Erik och Oscar Dieden, kommer att ta jakten på kärlek vidare på egen hand.

Här är alla deltagare i Bonde söker fru 2016:

Per Sundin, 56 år, får- och skogsbonde från Västanede i Jämtland 

Per är en jämtländsk karlakarl med glimten i ögat! Han har nära till skratt och är en dansant herre som hoppas hitta en kvinna som är jordnära och social. Per har två vuxna barn.

– Jag har ju på nära håll sett att Bonde söker fru faktiskt kan förändra livet och man kan hitta sin själsfrände, som Hanna och Stefan gjort. Det är ju det man själv drömmer om såklart, säger Per.

Jennifer Erlandsson, 33 år, hästbonde från Slöinge i Halland

Jennifer bor i Slöinge i Halland, men hon är allt annat än slö – det här rödhåriga yrvädret är det fart i! Jennifer längtar efter att bli kär och hoppas träffa en självständig och trygg man med en rejäl dos humor. Hon har en treårig dotter.

– Jag är trött på att ha fredagsdejt med min häst. Jag vill bli kär. Det är dags att träffa rätt man, säger Jennifer.

Erik Bäckman, 21 år, får- och grisbonde från Dannäs i Småland

Erik bor på gården han köpt själv – tack vare sin entreprenörsanda startade Erik nämligen sin egna entreprenad på gymnasiet. Trots sin unga ålder vill han bli kär och skaffa familj och han vill helst träffa en kvinna som är lite äldre än han själv.

– Jag vet att jag är ung men jag är säker. Jag är ju lillgammal av mig och jag vill gärna träffa kvinnan i mitt liv och starta min egen familj, säger Erik.

Sigrid Bergåkra, 43 år, hästbonde från Söromåsen i Hälsingland

Sigrid är entreprenör, trebarnsmamma och har tidigare arbetat som modell. Hon reser gärna, både inom hästsporten och privat, tycker om ett aktivt liv och hoppas träffa en trygg och harmonisk man med humor som uppskattar djur och natur.

– Jag drömmer om att träffa mannen med stort M. Jag behöver ingen riddare på en vit springare, det finns det gott om – jag vill träffa någon som får mitt hjärta att slå extra fort, säger Sigrid.

Bonde söker fru: onsdag 5 oktober kl. 20.00 i TV4 (del 2 av 13)

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…