Annons


Här är alla deltagare i Grillmästarna!

Nu är det dags för åtta nya grillfantaster att tävla om Sveriges hetaste titel, Årets Grillmästare. I juryn sitter Christian Hellberg och Karin Andersson, tillsammans med fem spännande gästjurymedlemmar.


Alla deltagare i Grillmästarna 2016.

Alla deltagare i Grillmästarna 2016. Foto: David Einar/TV4

När ”Grillmästarna” är tillbaka är det återigen dags att sålla vidbrännarna från de sanna grillkonstnärerna tills bara en står kvar som segrare.

I årets säsong har även andra grillentusiaster bjudits in som gästjury för att ge sitt smakbetyg till deltagarnas grillkreationer – nämligen komikern David Batra, fotbollslegendaren Thomas Ravelli, kocken Alexandra Zazzi, skådespelaren Pia Johansson och sångaren och skådespelaren Hans-Erik ”Hank Von Helvete” Dyvik Husby.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Att få grilla ”Grillmästarna” var ren glädje och väldigt gott! Vilka talanger! Jag är imponerad, säger Pia Johansson.

Tuffaste säsongen

I programledarrollerna återkommer två av landets mest rutinerade kockar, Christian Hellberg och Karin Andersson.

– Jag vågar utlova en jäkligt bra säsong, årets deltagare har en sällan skådad kämparglöd som imponerade ordentligt på mig. Det blir den tuffaste och mest känslosamma säsongen hittills! säger Christian Hellberg.

– Vi utmanar deltagarna en del i att tänka nytt och även få in ett hållbarhetstänk i sitt grillande. Det bäddar för en både rolig men också lärorik säsong där vi testar deltagarnas kreativitet och mångsidighet, säger Karin Andersson.

Vinnaren kammar, förutom titeln ”Sveriges Grillmästare 2016”, hem 100 000 kronor och får chansen att resa till Alabama USA, för att träffa för den flerfaldiga världsmästaren i barbecue, Chris Lilly.

Deltagare i årets ”Grillmästarna” är:

  • Daniel Belmonte, 35 år, Alvesta
  • Jimmy Stening, 46 år, Strängnäs
  • Jessica Ortman, 39 år, Huddinge
  • Todor Atanassov, 41 år, Saltsjö Boo
  • Jimmy Idström, 50 år, Katrineholm
  • Sirkku Almgren, 33 år, Rimbo
  • Ben Game, 30 år, Varberg
  • Anders Litzell, 36 år, Gävle

Grillmästarna: Säsongsstart onsdag 15 juni kl. 20.00 i TV4


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…