Annons
Annons


Här är kändisarna som tävlar i Hela kändis-Sverige bakar!

Nu är det dags för den tredje säsongen av ”Hela kändis-Sverige bakar”. Tilde de Paula Eby leder programmet på Taxinge slott. Här är alla deltagare!


Hela kändis-Sverige bakar 2016.

Hela kändis-Sverige bakar. Daniel, Gladys, Richard, Mojje, Beatrice, Dominika, Karin och Klasse. Foto: Andreas Lundberg/TV4

Vad blir resultatet om du vispar ihop skratt, sång och en massa härliga recept? Hela kändis-Sverige bakar såklart!

Åtta nya, baksugna kändisar har tagit sig till Taxinge slott för att dela med sig av sina bästa baktips och tävla om vem som är den vassaste hemmabagaren.

Annons

Under fyra veckor får tittarna se politikern och Sveriges före detta justitieminister Beatrice Ask, artisten Richard Herrey, antikexpert Karin Laserow, Lattjo-lajban underhållaren Morgan ”Mojje” Johansson, artisten Gladys del Pilar, bloggaren Daniel Paris, PR-konsulten och sångerskan Dominika Peczynski samt artisten Klas Möllberg dela med sig av sina favoritrecept.

Välgörande ändamål

Tillsammans kommer de åtta kändisarna att bjuda på sina bästa bakelser, tårtor och småkakor och göra allt för att få titulera sig som vinnare i ”Hela kändis-Sverige bakar 2016”.

Gilla Allas.se på Facebook

– Att vara med i ”Hela kändis-Sverige bakar” var en dröm som blev sann för mig! Jag fick tävla tillsammans med några av mina barndomsidoler och utmana mig själv i köket, det kommer jag aldrig glömma, säger Daniel Paris.

Tilde de Paula Eby leder som vanligt programmet och stöttar i med- och motgångar. Småkakornas drottning Birgitta Rasmusson och bagarlandslagets coach Johan Sörberg granskar och bedömer deltagarnas bakverk.

Vinnaren får skänka 50 000 kronor till valfritt välgörande ändamål, en bakelse döpt efter sig på Taxinge slott samt den stora äran att bli årets kändis-hemmabagare 2016.

Hela kändis-Sverige bakar: Säsongspremiär torsdag 12 maj kl. 20.00 i TV4.

Läs också: Baka mästerkocken Catarinas vinnartårta från Sveriges mästerkock

Läs också: Här är alla deltagare i Hela Sverige bakar 2016

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…