Annons
Annons


Här är alla deltagare i Hela Sverige bakar!

Nu fortsätter den femte säsongen av Hela Sverige bakar! Här är årets alla deltagare. Programledare är Tilde de Paula Eby.


Alla deltagare i Hela Sverige bakar 2016.

Hela Sverige bakar 2016. Linda, Ida, Jakob, Shireen, Emma, Johan, Isabelle, Erik, Hanna, Ada, Axel och Erika. Foto: Andreas Lundberg/TV4

Vad har en konstnär, en säljare, en nagelteknolog och tre studenter gemensamt? Jo, de alla fullkomligt älskar att baka och är några av deltagarna tittarna får möta i ”Hela Sverige bakar” 2016.

– Jag lovar att tittarna kommer älska årets deltagare som kommer att ge massa tips och också häftiga historier. Stora drömmar blandas med magiska bakverk och att programmen i år visas i TV4 är superkul, säger Tilde de Paula Eby, som är programledare.

Får ge ut kokbok

Tolv begåvade och färgstarka hemmabagare har blivit utvalda för att tävla i alltifrån tårtor till brödbak. Tävlingarna äger rum på Taxinge slott – och vinnaren får förutom den ärofyllda titeln ”Sveriges bästa hemmabagare” dessutom ge ut en kokbok.

Annons

Deltagarna har olika starka historier om varför de började att baka och det blir en känslosam och utvecklande resa för dem. I årets säsong får de medverkande prova på nya och spännande utmaningar i köket och det bjuds på ännu fler överraskningsmoment än tidigare.

– Till den femte säsongen har vi tänkt några varv extra för att göra programmet ytterligare spännande och deltagarna får prova på nya utmaningar och flera överraskningar, säger Tilde de Paula Eby.

Nyhet i programmet

En nyhet för i år är programmet ”Rickards parad” där Rickard Söderberg bakar på TV4 Play direkt efter varje avsnitt av ”Hela Sverige bakar”. Samtidigt som Rickard försöker få till sin kreativa och färgsprakande variant av bakverket gästas han av deltagare som bjuder på tips, rolig kuriosa och berättar om hur de har lyckats med kvällens utmaning.

Programledaren Tilde de Paula Eby har som vanligt med sig juryn bestående av kakdrottningen Birgitta Rasmusson och brödkungen Johan Sörberg.

Läs också: Rickard Söderberg blir ständigt trakasserad för sin läggning

Här är alla deltagare i Hela Sverige bakar 2016:

 • Ada Booshi, 19 år, student, Göteborg
 • Axel Andersson, 18 år, student, Örebro
 • Emma Skarin, 32 år, informationsledare, Vallentuna
 • Erik Dahlin, 25 år, student och gruppträningsinstruktör, Göteborg (ursprungligen från Arvika)
 • Erika Lindgren, 31 år, sjukpensionär, Göteborg
 • Hanna Nilsson, 59 år, arbetsförmedlare, Ängelholm
 • Ida Karlsson, 33 år, dagmamma, Gnesta
 • Isabelle Aderheim, 26 år, nagelteknolog, modell och säljare, Vaxholm
 • Jakob Lövin, 22 år, kock, Båstad
 • Johan Lundbäck, 26 år, säljare, Göteborg
 • Linda Gidlund, 44 år, konstnär, Uppsala (ursprungligen från Örnsköldsvik)
 • Shireen Selfelt, 27 år, account manager, Stockholm (ursprungligen från Skåne)

Hela Sverige bakar: Tisdag den 4 oktober kl. 20.00 i TV4 (del 2 av 10)

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…