Annons
Annons


Här är alla deltagare i Tro, hopp och kärlek!

I årets säsong av "Tro, hopp och kärlek" följer vi två präster, en pastor och en diakon i deras sökande efter den stora kärleken. Programledare är Mark Levengood.


Tro, hopp och kärlek 2016 i SVT.

Tro, hopp och kärlek 2016. Filip Wennerlund, programledaren Mark Levengood, Daniel Norqvist, Kristina Lethin och Jessica Menzinsky. Foto: Johan Paulin/SVT

I ”Tro, hopp och kärlek” följer vi två präster, en pastor och en diakon som har tröttnat på singellivet och letar efter den stora kärleken.

Under några intensiva veckor kommer de att dejta en rad olika singlar. De tvingas utmana sig själva och sina värderingar i jakten på den rätta. Det blir skratt, lite gråt och mycket kärlek.

Annons

I det första avsnittet anländer de utvalda singlarna. Det uppstår både kärlek och rivalitet. Jessica planerar en speeddate. Kristina bjuder alla sina män på en gudstjänst. Filip ordnar en romantisk middag. Daniel går på gruppdejt med sin gudmor som moraliskt stöd.

Gilla Allas.se på Facebook

Här är alla deltagare i ”Tro, hopp och kärlek” 2016:

 • Daniel Norqvist
  Daniel är 32 år och en stilmedveten diakon som bor i Uppsala. Han verksam i Alunda församling. Daniel är adopterad från Sri Lanka och uppvuxen i Umeå. Han älskar matlagning och har tidigare jobbat som kock i Stockholm. På fritiden jobbar han mycket ideellt och blandar det med att umgås med sina krogvänner i Stockholm.
 • Jessica Menzinsky
  Jessica är 46 år och bor i Landskrona. Hon har fyra barn i åldrarna 10-20 år. Hon prästvigdes i slutet på januari och arbetar nu som pastorsadjunkt i Landskrona församling. Innan Jessica fick sitt kall att bli präst jobbade hon som teaterregissör och skådespelare men hon är även utbildad sexability-coach. Jessica gillar allt estetiskt, såsom hantverk och konst.
 • Filip Wennerlund
  Filip är 32 år och ursprungligen från Karlskrona men bor sedan 7 år tillbaka i Malmö. Filip är frikyrkopastor och verksam i Malmö Huskyrka. Parallellt med sitt arbete som pastor arbetar Filip som väktare. Filip har tidigare aldrig haft ett förhållande och bestämde sig vid tidig ålder att han skulle vänta med sex tills giftermål.
 • Kristina Lethin
  Kristina är en 43-årig präst som är verksam i Värmdö församling. Hon är ensamstående mamma till sin 3-åriga dotter. Hon älskar sitt jobb som präst och sina kollegor. Kristina gillar att umgås med sin dotter och att pyssla hemma och gillar även att gå på loppis.

Tro, hopp och kärlek: Säsongspremiär tisdag 13 september kl. 20.00 i SVT 1 (del 1 av 7)

Hela tv-tablån hittar du på TV-guiden

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…