Annons


Här är alla deltagarna i nya ”Farmen VIP”

Här är kändisarna som kommer att kämpa mot varandra i dokusåpan "Farmen VIP" på TV4. Det är en högst brokig skara, men reglerna är desamma som alltid. Programledare är Paolo Roberto.


Foto: TV4

TV4:s dokusåpa ”Farmen” har ännu inte satt sin sista potatis. Programmet kommer tillbaka i en ny tappning, redan 19 mars. Nu presenteras deltagarna i ”Farmen VIP” – en kändisvariant av programmet.

Patrik Sjöberg och Sigrid Bergåkra

Precis som i tidigare säsonger kommer deltagarna att få prova på hur det är att leva på en bondgård som man gjorde för hundra år sedan, utan moderna bekvämligheter. Programledare som vanligt är Paolo Roberto, 49.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Den forna Army of lovers-sångerskan Camilla Henemark är en av deltagarna. Hon provade förra året på att vara med i ”Biggest Loser VIP”. Även före detta fotbollsproffset Glenn Hysén kommer att vara med, liksom höjdhoppslegenden Patrik Sjöberg, proffsboxaren Klara Svensson, 30, och Miss universum-vinnaren Yvonne Ryding.

På gården kommer också artisten Samir Badran att kämpa om titeln som ”Årets Farmare”, liksom ”Bonde söker fru”-stjärnan Sigrid Bergåkra och Ullaredskändisen Ola-Conny Wahlgren.

Läs också: Ola-Conny om tuffa uppväxten, barnen och det dåliga självförtroendet

Men de är inte de enda…

Spana in alla deltagare i ”Farmen VIP”:

1
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: TV4, IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.

”Farmen VIP” har premiär den 19 mars på TV4.


(257)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…