Annons
Annons


Chokladhjärtan till Valentin


chokladdoppade hjärtan

Överraska någon med chokladdoppade hjärtan!

ca 10–12 hjärtan i olika storlekar
Tid: ca 25 min + tid att torka

200 g mandelmassa
150 g mörk choklad, 70 %

1. Kavla ut mandelmassan till en platta, 3–4 mm tjock. Ta ut hjärtan med pepparkaksmått (gärna i olika storlekar). Lägg dem på en bakpappersklädd bricka och låt torka i rumstemperatur 30–60 min.
2. Hacka chokladen och smält den enl anvisn på förpackn. Doppa hjärtana i chokladen och ta upp med hjälp av en gaffel, låt rinna av och lägg tillbaka på brickan. Låt stelna och förvara svalt, inte kallt!

Annons

Av Marianne Liljenberg
Foto: Bo Ingvar Jönsson

Fler läckra recept med choklad hittar du om du klickar HÄR»»


(6)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…