Annons
Annons


Allas CykelTUR 2011 – skicka in dina bilder här!


Allas CykelTUR 2011 gick bland annat genom Slottsparken i Malmö. Foto: Mikael Frohm

 Igår snurrade cykelhjulen över hela landet. Mors Dag och Allas CykelTUR på samma dag, kan det bli bättre? 

I Malmö hade en liten, men tapper, skara på sju personer samlats för att köra den natursköna rundan från Stadsbiblioteket till utsiktspunkten vid Öresundsbron. En nätt liten tur på 25 km. 

Annons

Eva Wemmenhed hade kanske den snyggaste cykelhjälmen i Allas CykelTUR 2011.

Paris-mode
Dagen till ära hade Cykelfrämjandets Eva Wemmenhed på sig den fina sommarhjälmen.

– Den är faktiskt inköpt i Paris! berättade hon glatt. 

Naturligtvis, var annars än i modets huvudstad, utvecklar man snygga och chica hjälmar. När får vi se liknande i Sverige till vettiga priser? 

Cykelfrämjandet i Varberg hade precis som ifjol samlat ett glatt gäng som tog sig från Gamlebyskolans parkering till Träslövsläge.

Britt-Mari Olsson (t v) och Eva Kvint kollar in Allas godispåse i Varberg. "Vad bra, nu behöver jag ingen present på mors dag", säger Britt-Mari. Foto: Pierre Eriksson

Fler bilder
Under veckan kommer ytterligare texter och bilder om och från Allas Cykeltur här på vår hemsida. Kolla in, kanske är någon du känner med på bilderna, eller kanske till och med du själv?! 

Skicka in
Här nedan skickar du in dina egna bilder. Fyll bara i formuläret och tryck på knappen. Senast i morgon, tisdag, kl 12 vill vi ha dina. Glöm inte att skriva från vilken startort bilden är tagen. Publicerade bilder belönas med en liten present. 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…