Annons
Annons


Allas Direkt ur livet – i butik nu! Eller beställ hem den!


Allas Direkt ur livet är en ny tidning för dig som älskar att läsa om kärlek, passion, dramatik och spänning.

I Allas har vi i många år publicerat just läsarnas egna berättelser under vinjetten Direkt ur livet. Här har människor delat med sig av sina upplevelser, sitt sätt att tackla tillvaron och berättat om hur de kunnat gå vidare på nya, ofta ljusare och bättre stigar. Och det är alltid uppskattad, värdefull läsning! Kanske för att vi som läsare många gånger kan känna igen oss och till och med lära oss hur vi själva kan komma vidare.

Annons

Allas Direkt ur livet är en tidning på 76 sidor, fullmatad med nya läsarberättelser, men också med härligt somriga noveller och kryss.

Tidningen finns i butik nu – missa inte sommarens bästa läsning!

Är Allas Direkt ur livet slutsåld i din affär?  Eller har du svårt att ta dig till en butik? Det går utmärkt att beställa den och få den hemskickad (portokostnad  15:-). Klicka här!

LÄS OCKSÅ


(6)
(0)


Annons

  • Eva

    Jag har inte hittat tidningen i någon affär. Vad kan vara fel?

  • Allas redaktion

    Hej Eva! Det låter konstigt. Vilka affärer har du varit i? Har du testat att fråga personalen i affärerna? Det är inte säkert att den står tillsammans med ”vanliga” Allas men då bör ju personalen veta var den finns.

  • Ida

    Hej! Hur ofta kommer denna tiding och komma ut? Väntar på spänning på att få läsa flere

  • Hej Ida! Det beror lite på hur den mottas av läsarna, får vi många köpare kommer vi absolut att ge ut flera nummer, kanske till och med flera gånger per år. //Hälsar Allas redaktion genom Johanna


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…