Annons
Annons


Allas hjälper dig hålla nyårslöftet!


Ala3

Så var helgerna över och nya utmaningar ligger framför oss. Ett av de vanligaste nyårslöftena är att börja leva lite sundare. Och i Allas får du den här veckan lite hjälp på traven. Med tidningen följer nämligen en receptbok med den nya receptdieten 5:2!

Annons

Häng med!

Läs också i Allas nr 3 ( i butik 9 januari):

De tvingade ner mig i en grav och sköt
Det gick från illa till värre. Hillevi Wahl har mött Musikern Mange Hellberg som levt ett så tufft liv att man knappt förstår hur han överlevt. Men idag är han en hel och stark människa som ömmar för de hemlösa.

Hälsobok med succédieten 5:2!
5:2-dieten har tagit världen med storm. Att bara behöva fasta i två dagar i veckan och övriga få äta normalt är en succé. Därför får ni på köpet med Allas den här veckan en hälsobok med 25 härliga 5:2-recept.

De glömmer aldrig sin äventyrsresa
Pojkarna skulle egentligen gå i skolan. Men ett långt reseäventyr i Sydostasien kom emellan. Det var en drömresa som ingen i familjen Carlsson/Svensson ville gå miste om. Ibland måste man då göra det förbjudna…

Fönster med vårkänsla
Härliga gardiner med prunkande blommor och fladdrande sommarfjärilar. Krukor i glada färger och nya fräscha blommor sprider stämning – och innan du vet ordet av är våren här!

Vi barn förbjöds att prata om våra döda föräldrar
Lena förlorade båda sina föräldrar i en bilolycka när hon var sju år. Varken hon eller hennes två systrar fick vara med på begravningen. Och eftersom ingen heller pratade om dem vet Lena och hennes systrar ingenting om sin mamma och pappa. Det är en stor sorg.

Ny grön serie – bästa krukväxten just nu!
Varje månad presenterar vår trädgårdsexpert Karin Elmberg en krukväxt som har sin höjdpunkt just nu, men som inte heller skäms för sig resten av året. Januari månads favorit är: Saintpaulian!

Dessutom:

  • Trolla med potatis!
  • 200 000 kvinnor lider i onödan – återställ kroppens hormonbalans
  • Sött och syrligt – ljuvliga desserter
  • Tv-profilen flydde från sitt destruktiva förhållande
  • Steg för steg: Matmuffins med ost- och grönsaksfyllning
  • Vårens bästa träningskläder
  • Rätter med hetta – hela veckans middagar
  • En läsare berättar: Mon fostermor tvingade in mig på psyket
  • Lövbiff i nya former

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, enkla och roliga kryss, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…