Annons


Allas läsare får gratis träningsapp!

Du som läser tidningen Allas denna veckan får motionsappen RunBit gratis!


Runbit-app

 

Appen kombinerar motion med spel, tävling, lek och äventyr som får dig att upptäcka dina omgivningar och nya vägar. Perfekt för barnfamiljen som vill ha lite kul tillsammans, för vardagsmotionären som behöver variera sin promenad ­ eller löprunda och kanske också för hundägaren som tröttnat på att varenda dag rasta jycken längs samma rutt.

Annons

RunBit skiljer sig från andra träningsappar genom att fokus lagts på att träning ska vara roligt och görs till lek och spel. Därför finns heller inga ångestladdade faktorer som kaloriräkning eller exakt kilometertid. Man är ute och rör på sig utan någon som helst press på hur snabbt man gör det. Bra inte minst för stillasittande ungdomar som annars inte är intresserade av idrott och andra aktiviteter.

Gilla Allas.se på Facebook

RunBit använder sig av GPS och karta. På den markerar en pil var du befinner dig.

Det finns tre olika spel att välja mellan:

  • Plocka stjärnor. På vägarna i din omgivning finns stjärnor utspridda. Hitta bästa vägen och samla så många du kan. Uppskattas inte minst av barn som vill gå på skattjakt.
  • Bli jagad av monster. Här gäller det att snabbt bestämma väg innan monstren kommer ikapp dig.
  • Fånga djur. Som plocka stjärnor fast här är det tuppar och kaniner som inte vill bli infångade och skuttar iväg. Så här måste du vara snabbare.

I veckans Allas, under avdelningen Hälsokällan, kan du läsa hur du ska göra för att få tillgång till appen gratis.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…