Annons
Annons


Allas ökar – nu 110700 köpare!

I dag firar vi på Allas! Afterwork med bubbel och tapas tack vara er kära läsare! Vi ökar vår upplaga enligt färska upplagesiffror från TS Mediefakta. Tidningen redovisar en ökning på 1 800 ex - varje vecka!


IMG_0009[1] kopia– Ökningen kommer från de digitala kanalerna. Readly är en ny kanal för Allas och vi har sett ett mycket bra gensvar från kunderna i Readly, där vi får fler läsare för varje nummer.
Det är flera faktorer som ligger bakom framgångarna för Allas.
– Allas är ett veckomagasin som är helt rätt i tiden. Vi förmedlar en stark känsla för trender inom flera viktiga områden som mode, skönhet, mat, bakning samt inredning och trädgård. Läsaren lämnas i en skön känsla av vardagslyx som hon har råd med. Reportagen och vår bevakning av hälso- och medicinnyheter är ytterst viktig för våra läsare, där står vi för trovärdighet och journalistisk tyngd. Jag är säker på att vår färgsprakande grafiska formgivning är en annan starkt bidragande orsak till vår ökning – vi ger läsarna nytt ögongodis varje vecka!
Korsorden är en annan läsarmagnet, där vi profilerat oss med humorkryss som är lätta att lösa samt noveller av hög kvalitet som ger avkoppling – inte sällan samarbetar vi med etablerade författare. Den otroligt jämna och höga journalistiska kvaliteten är det som får läsarna att stanna – och den har också lockat nya läsare, både i print och digitalt.
Samtidigt som vi ser en ökning av upplagan har även trafiken på allas.se stadigt ökat under det senaste året.

Annons

– Vi har en bredare målgrupp som söker sig till allas.se, vilket såklart ger oss stora möjligheter att nå ut till nya läsare samt att vi erbjuder våra existerande tidningsläsare mer av Allas, säger chefredaktör Gunilla Håkansson.

LÄS OCKSÅ


(192)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…