Annons
Annons


Allas på Malmöfestivalen 2011!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan Wester kommer tillbaka för att upprepa förra årets succé med Allas allsång på Malmöfestivalen. Foto: Johanna Svan

 

 

 

 

 

 

 

 

I år bjuder Allas på massor av underhållning under Malmöfestivalen. Lasse Stefanz, allsång med Johan Wester, Ezzex, Milles, Callinaz, team Ola-kören, samba-rytmer och Amiralens storband är några av punkterna på Allas härliga festivalprogram!

Annons

All vår underhållning kan du njuta av vid RWP-scenen i Raoul Wallenbergs park. Dessutom har vi ett Allas-tält på Gustav Adolfs torg som är öppet varje dag under festivalen, klockan 11.30–19.00. Här kan du träffa oss som jobbar på Allas, ställa frågor, teckna en förmånlig prenumeration och köpa senaste numret av Allas till festivalpris!

Gilla Allas.se på Facebook

Vill du läsa om förra årets Malmöfestival kan du klicka här.

Allas program på RWP-scenen på Malmöfestivalen

Röster utan gränser och Bodil ”Tangotanten” Bendixon

Röster utan gränser + Tangotanten, fredag 19/8 19.30–20.15
Röster utan gränser är en kvinnokör under ledning av Bodil ”Tangotanten” Bendixon. De ger av sin musikaliska livsglädje och varma och jordnära men samtidigt galna kraft. Röster utan gränser är en vild och stolt kör som sjunger allt möjligt mellan himmel och jord! Sångerskorna utstrålar livsmod, innerlighet och värdighet och sjunger sånger om kärleken till den älskade, barnen, jorden, livet, modet, rättvisan, himlen, friheten… Publiken bjuds dessutom på ett och annat skutt och en och annan överraskning!

Team Ola-kören, fredag 19/8 20.30–21.00
Team Ola-kören är den manskör som under ledning av Ola Svensson vann Körslaget på TV4 härom året. Till och från ger de sig ut på egen hand och bjuder på det mesta och bästa ur sin repertoar. Genom att blanda nya och gamla låtar och bjuda på sig själva har de 20 lundapågarna charmat in sig i Svenska folkets hjärtan.

Ezzex

Ezzex, lördag 20/8 20.00–00.30
Ezzex är dansbandet som startade så sent som 2005 men som redan har varit ute på den stora scenen. Redan 2009 deltog bandet i Dansbandskampen och var i år en hårsmån från att kvalificera sig till såväl den svenska och danska som norska Melodifestivalen! Ezzex står för en bra och underhållande dansmusik som det svänger om på dansgolvet med både svensk och engelsk repertoar.

Banditimpro, söndag 21/8 18.00–18.40 + 19.50–20.30
Banditimpro är en av Sveriges ledande improvisationsaktörer och är den gren inom frigruppen Banditteatern som sysslar med teaterimprovisation i alla dess former. Med en härlig blandning av stabil rutin och förförisk hunger bjuder Banditimpro på en färgsprakande föreställning om allt mellan himmel och jord.

Allas allsång med Johan Wester, söndag 21/8 18.45–19.45
Förra årets stora succé, Allas allsång med Johan Wester, är tillbaka på RWP-scenen. Kom och sjung med komikern och allsångsledaren Johan Wester samt det excellenta kompbandet Jukebox under ledning av Sven Bornemark. Det bjuds på välkända hits som alla kan sjunga i denna glada allsångsresa.

Lasse Stefanz, tisdag 23/8 19.00–23.00
Presentation överflödig. Men låt oss säga att Lasse Stefanz är ett av landets bästa och mest folkkära dansband. Sedan starten i slutet av 1960 talet har Lasse Stefanz regelbundet levererat den ena hiten och dansbandspärlan efter den andra.

 

 

 

 

 

 

Milles

 

 

 

 

 

Milles, onsdag 24/8 20.00–20.45 + 22.00–23.00
MILLES är ett älskat och ständigt återkommande dansband på Malmöfestivalen. MILLES spelar dansvänliga och moderna hits med låtar som publiken minns och kan dansa till. Bandet är väl sammansvetsat och är framför allt kända för sin fina sång. Bandet består av Lasse (bas), Sandra (sång/komp), Johny (sång/kompgitarr), Robert (trummor/sång) och Anton (sång/gitarr).

Callinaz, onsdag 24/8 19.00–19.45 + 21.00–21.45
Callinaz är ett ungt ”coming” dansband. I sommar tävlar de om titeln ”Årets Dansbandskomet” i Härnösand Grand Prix (Dansbandsfestival). Fokus ligger på mogen dansmusik i modern tappning med ett härligt sväng och 100 procent live. De lovar att fötterna inte ska kunna var stilla när de spelar! Det ska bli spännande att se vart vägarna bär för detta Klippanbaserade femmannaband: Carolina (sång/gitarr), Mikael (bas/sång), Johannes (gitarr/sång), Magnus (klaviatur) och Andreas (trummor).

Studiefrämjandet Linedansare, torsdag 25/8 18.00–19.45
Linedance är en country & westerndans som passar alla åldrar. Dansen innehåller många olika danssteg och man dansar på rad, bredvid varandra. Countrymusik blandas med olika former av populärmusik. Det behöver inte vara jämna par och cowboykläderna är inte ett måste. Eva Andersson, cirkelledare på Studiefrämjandet, framför linedance tillsammans med linedansare från flera orter.

 

 

 

 

 

Energy Squares

 

 

 

 

Energy Squares, torsdag 25/8 19.45–20.45
Squaredans har sitt ursprung från olika europeiska folkdanser och danslekar. Dansen utvecklades till en egen dansform i Amerika, där immigranterna bidrog med danser från sina respektive hemländer. Energy Squares är en Malmöförening som genom Studiefrämjandet håller uppvisningar och lär ut Squaredans på olika nivåer.

Os Baianos & Brasil Samba, torsdag 25/8 21.00–21.45
Os Baianos & Brasil Samba är två olika sambagrupper som under en kväll på Malmöfestivalen smälter ihop till en fantastisk sambagrupp. Os Baianos är en brasiliansk perkussionsgrupp från Bahia med sitt säte i Malmö. I två år har de med sina medryckande sambareaggie-rytmer fängslat publiken på olika festivaler i Skåne och Danmark. Brasil Samba har sedan nio år tillbaka spridit värme och glädje i hela Sverige med sina härliga brasilianska

Os Baianos

sambarytmer och färgsprakande dräkter.

Amiralens Storband, fredag 26/8 19.00–22.00
Amiralens Storband fyller 40 i år och det svänger som aldrig förr. På avslutningskvällen bjuder Amiralens Storband på dansanta hits från sin 500 nummer stora repertoar. Kvällen till ära gästas storbandet av de suveräna vokalisterna Hannah Blixt och Perti Soikkeli som bjuder på en festivalavslutningskväll värd att minnas.

Amiralens Storband


(42)
(0)


Annons

  • Pingback: På fredag börjar Malmöfestivalen! | Allas.se()

  • Robert Anki

    När är det fyrverkeriet som är en del av hela festivalen??????

  • Allas redaktion

    Hej! Sedan 2009 har Malmöfestivalen, som vill vara en miljövänlig festival, inte längre något avslutningsfyrverkeri.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…