Annons
Annons


Allas på repetionerna i Malmö – Carolafläktar och fladdrande tygstycken


Mahan Moin

Mahan Moin.

Nu har de första fyra bidragen repeterat färdigt i Malmö Arena. I kväll är det dags för det första genrepet inför publik.

Efter att ha sett deras scenshower (innan hade jag bara lyssnat på låtarna) tycker jag fortfarande att Yohios låt To the end står ut lite ur mängden, i alla fall mellan dessa fyra. Men det är en jämn deltävling, bakom Yohio kan (nästan) allt hända.

Annons
Yohio.

Yohio.

Yohio – To the end. Rockigt och poppigt på samma gång. Det märks att Andreas Jonhson är en av upphovsmännen. Ingen spektakulär scenshow men snyggt.

Gilla Allas.se på Facebook

Mahan Moin – Aleo (bilden ovan).  Mellanösterninfluenser, fartfyllt, fräcka dansare och fladdrande tyger.

Linus Svenning mello

Linus Svenning.

Linus Svenning – Bröder. Avskalat, känslosamt, vackert och väldigt mycket rakt upp och ner. Låten är bättre, mer kraftfull, live än vad den är att bara lyssna på i högtalare. Vilket är lite synd eftersom de flesta som röstar ju inte får möjlighet att höra den live.

Elisa Lindström.

Elisa Lindström.

Casanova – Elisa Lindström. Det kan verkligen inte bli mer schlager än så här och kontrasten från låten innan är gigantisk. Elisa på ett lysande podie, omringad av sex herrar i kostym, carolafläkt och konståkningsdräkt.

Text och foto: Festival-Johanna 🙂


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…