Annons
Annons


Allas på repetitionerna – skrevgrepp och Bond-musik


Alvaro Estrella.

Alvaro Estrella.

Nu har de sista fyra artisterna också repeterat färdigt!

Alvaro Estrella – Bedroom (bilden ovan). Som jag har sagt innan är detta Eric Saade/Anton Ewald/Danny Saucedo-pop. Fartfyllt, falsett, glasbur och skrevgrepp. Och otroligt svårtippat. Men han ser glad ut på scenen, Alvaro, och det går igenom rutan.

Annons
ellen i mellon

Ellen Benediktson.

Ellen Benediktson – Songbird. Ellen står i mitten av publiken och sjunger sin ballad. Vilket antagligen beror på att det tar så lång tid att plocka undan efter Alvaro och ställa i ordning scenen åt Sylvester. Hon har en fantastisk röst den här tjejen men låten är inte lika fantastisk. Får dock flest applåder av de 40-50 personer som tittar på repetitionerna.

Sylvester Schlegel.

Sylvester Schlegel.

Sylvester Schlegel – Bygdens son. Det svänger om detta men jag tror det är för smalt för svenska folket.  Klassisk ”rockgrupp på scen”-show. Mycket piano och gitarrer. Färgade strålkastare. Fräck hatt.

Helena Paparizou.

Helena Paparizou.

Helena Paparizou – Survivor. Det här är proffsigt och snyggt och allt det där. Och jag vet att oddsen talar för att Helena går vidare, antagligen med Yohio. Men jag går inte riktigt igång på den, tyvärr. Hade funkat bättre till en James Bond-film. Carolafläkten är förresten framme igen.

Text och foto: Festival-Johanna

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…