Annons
Annons


Allasläsaren Ing-Britt Gillberg: När jag blir arg börjar jag baka!

Allas flitiga insändarskribent Ing-Britt har vunnit resor till både London och Florida. Men det är hemma i sitt kök som hon trivs bäst. Där bakar hon av såväl fröjd som förtret!


Kvinna med sin älskade katt

Ing-Britt är kattälskare och Fiffi stortrivs i sin kära mattes famn. Foto: Jan-Erik Ejenstam

AV GUNILLA HEDENBY FOTO: JAN-ERIK EJENSTAM

Beskriv dig själv med några få ord. Hemkär kattälskare som alltid har tyckt att det är roligt att skriva.

När började du läsa Allas? För många, många år sedan…!splash_hamtat_fran_tidningen

Annons

Varför just Allas? Jag tycker att Allas har allt. Trevlig underhållning, fina recept, bra och kluriga korsord, och medicin- och hälsotipsen missar jag aldrig.

Vad gillar du bäst i tidningen? Läser allt!!!

Gilla Allas.se på Facebook

Vad läser du först? Farbror Sven!

Du bidrar ju med många intressanta och roliga insändare – var får du alla idéer till dem ifrån? Från allt möjligt runtomkring mig. Jag tycker att det är så roligt att skriva. Har skrivit sedan jag var liten flicka, uppsatsskrivning var mitt bästa ämne. Jag fick läsa mina uppsatser högt inför klassen. Men det är länge sedan nu…

Något favoritämne när du skriver insändare? Nej, jag tycker att det är roligt att skriva om allt.

Hur ska en bra insändare vara? Kort och kärnfull.

När mår du som bäst? När jag tar en kopp kaffe och sätter mig i skönaste fåtöljen och läser senaste numret av Allas.

Ditt livs överlägset bästa minne! Jag har två sådana minnen som båda har att göra med Allas. Det första är när jag vann en resa till London 1986. Priset fick jag för en tröja som jag bidragit med till en sticktävling. Det andra är också en resa: 1990 vann jag en efterrättstävling i Allas och priset var en resa till Florida.

Vart reser du allra helst? Nu när jag är pensionär reser jag inte så mycket, det blir mest en tur med bilen då och då.

Har du husdjur? Jag och min syster Carola har en katt som heter Fiffi. Hon har tagit många möss i sitt liv, men nu är hon en äldre dam på tolv år, och ligger helst och slappar i soffan. Hon äter hellre köttbullar än möss nu!

Vad ogillar du skarpt? Krig, svält, sjukdomar och liknade elände.

Vem beundrar du? Jag beundrar alla som arbetar för fred i världen. Till sist vill jag tacka alla er på Allas för en bra och läsvärd tidning!

Allas vår Ing-Britt Gillberg

Ålder: 76 år.
Familj: Min syster Carola som jag bor med och katten Fiffi, 12 år.
Bor: I villa i Bankeryd en mil norr om Jönköping.
Yrke: Pensionär.
Lediga dagar gillar jag att: Vara i vår natursköna trädgård.
I hängmattan läser jag: Allas!
Mitt bästa ”när det regnar”-tips: Då bakar jag och lagar mat.
Mitt smultronställe i Sverige: Mitt hem.

FLER LÄSARPORTRÄTT HÄR!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…