Annons
Annons


Allasmagi: samma loppisfynd – två olika rum!


Ala4

Ja, det är nästan magiskt när Allas inredningsexpert Birgitta Nilsson och hennes medarbetare går på loppis och fyndar. Två rum – ett härligt ljust och ett ombonat färgglatt – blev resultatet den här gången. Det och mycket mer i veckans Allas.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 4 ( i butik 16 januari):

Jag fick abortpiller – fast att barnet levde
Pernilla fick beskedet att fostret dött i magen och skickades hem med tabletter som skulle stöta bort fostret. Men barnet var vid liv! Wictor föddes med blåsljud på hjärtat och Pernilla vet inte om det är medicinens fel.

Förvandla ditt vardagsrum – Nystart med loppisfynd
Vi fyndade möbler på loppis och inrede ett rum i dova, mörkare toner för dig som gillar den ombonade stilen. För dig som vill ha det ljust och fräscht har vi satsat på nya kläder för möblerna och kompletterar med marmor och koppar. Så enkelt kan det vara att fixa till – utan att det kostar skjortan!

Eva slapp hjärtmedicinen med 5:2-dieten
När Eva hörd 5:2-gurun Michael Mosley berätta om dieten i tv bestämde hon sig för att testa. Tio dagar senare kunde hon kasta den ena av sina två blodtryckssänkande mediciner. Nu säger hennes läkare att även den andra kan tas bort!

Smarriga färsfavoriter
Hamburgare med läckra tillbehör och ostgratinerad tortillatårta är mysmat som frestar. Finfin gratäng med squash blir helgens bjudmat och färspirogerna smakar mums både varma och kalla på utflykten.

Det är värre att förlora självkänslan än jobbet!
– Arbetslös innebär inte att man är värdelös! Det säger Maria som när hon var arbetslös blev trött på det slentrianmässiga tänket att vi tror oss kunna se en person utifrån yrket den har.

10 tips som gör strålande vinterfräsch
Var snäll mot dig själv – smörj in kroppen med en krämig lotion, unna dig en ljuvlig doft, fräscha upp torr vinterhy med en mask. Kort sagt: koppla av och piggna till i januarimörkret.

Dessutom:

  • Klart på en halvtimme: Mustigt god soppa
  • Han tvingades ta på sig skulden för mordet på styvmamman
  • Go’fika med fyllda bullar
  • Efter TV-succén: Först nu känner folk igen mig
  • Vinterns färgklick: Populära primulan
  • Därför blir du frisk av halvfasta
  • En läsare berättar: Han gjorde slut när vi köpte ringar…
  • Middagar med GI-gott för hela veckan!

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, enkla och roliga kryss, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…