Annons
Annons


Allt du behöver veta om rouge

l rätt rouge lyser ansiktet upp och du ser piggare ut. Här kommer våra 3 bästa tips om hur du väljer och applicerar rätt!


Applicera rouge.

Applicera rouget lite högre upp än vanligt för en pigg look.

1. Den naturligt, friska rosigheten får du om du väljer klara, lätta toner av rosa och korall. Våga prova nyanser som ser starka och skarpa ut i asken, väl uttonade är de ofta jättefina på huden. Välj en varm nyans om du passar i varma färger, en kall om du klär i svalare toner.  Om du hellre vill markera och framhäva kindbenet kan du använda en mer bruntonad nyans.

Annons

Läs också: Vad är strobing?

2. Oftast får man höra att rouget ska appliceras på kindens mitt – på den där lilla kindkudden som syns när du ler, och det är inget fel med det. Men placeringen kan bli lite fel eftersom kinderna ”åker ner” när du inte ler. Därför är det mer smickrande att applicera rouget, utan att le, lite högre upp än vanligt. Detta ger en piggare look.

Läs också: 10 makeup-problem – så löser du dem

3. Puderrouge applicerar du med en rougeborste och crèmerouge kan appliceras med fingrarna eller en syntetisk borste. Ett bra tips oavsett rouge är att ta lite i taget. Då är risken mindre att du får för mycket färg, rouget ska bara anas.

Läs också: Snabb makeup


(11)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…