Annons
Annons


Allt för en lyckad kräftskiva!


62 lätta och roliga kryss och 25 härliga recept! Det, tillsammans med spännande läsning, godsaker till kräftfesten och några skönhetstips är bara några av alla de saker vi bjuder på den här veckan i Allas.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 31 ( i butik 25 juli):

Jennie Walldén.

Sveriges mästerkock: När pappa vägrade gifta sig måste mamma lämna bort mig
Sveriges mästerkock Jennie Walldén började sin smakresa i Sydkorea. Men barn födda utanför äktenskapet saknade alla rättigheter, de fick inte ens gå i skolan. Därför tog hennes ogifta mamma det svåra beslutet att adoptera bort sin dotter. Så kom Jennie till Sverige, fem år gammal…

Bästa rätterna till kräftfesten!
Bjud in till skaldjurskväll i den sagolika sugistikvällen. Låt kräftorna få sällskap av ljuvliga matmuffins, plockvänliga tapasrätter, skördesallad och toppa med en läcker chokladdessert. Recepten hittar du i veckans Allas.

Kom i form med den yoga som passar just dig!
Lugn och fin. Eller tuff och svettig. Det finns en uppsjö av olika yogaformer. Därför är det inte svårt att hitta en form som passar dina önskemål. Allas yogaexpert Louise Malmros ger dig de bästa tipsen.

Tania Susulovska.

Tania rammades av en skenande buss
– Ska jag dö nu? Det här kommer jag aldrig att överleva, tänkte Tania, 19 år, när hon såg den tunga bussen komma farande mot henne. Tania flög flera meter upp i luften när bussen träffade parkbänken där hon satt och allt blev svart.

Snyggast på skivan!
Så här års är det enkelt att känna sig extra snygg. Ge läpparna en klar ton, framhäv ögonen med en skimrande skugga och måla naglarna i något kaxigt färgstarkt. Vi har valt de snyggaste festplaggen och de bästa skönhetstillbehören.

Kittla hemliga fantasier och väck nya lustar med ny mobilapp
Sex till eftermiddagsfikat, eller åtminstone kittlande önskemål. Det är idén bakom en ny gratis mobilapp. Stefan och Maria har provat den och berättar om sina erfarenheter.

En läsare berättar: Först stal han mitt hjärta, sedan min frihet
I början tyckte Cecilia bara att det var romantiskt att Harald ville veta allt om henne, vad hon gjorde och vem hon träffade. Det visade ju bara hur mycket han älskade henne! För sent insåg hon att han inte tänkte dela henne med någon annan…

Dessutom:

 • 62 lätta och roliga kryss!
 • Expertens bästa tips: Godaste ölen till kräftorna!
 • Fiffiga och festliga dukningstips
 • Gröna entusiaster: Delad odling är mångdubbel glädje!
 • Mums – kyckling, kräftor och kantareller!

  Lyxigt läckert med kantareller

 • Kvinnor som älskar bilar – Allas på damrallyt i Dalarna
 • Baka saftigt gott med persika och nektarin!
 • När maken dog gifte Lone sig med Yvonne
 • En dag på stranden: Här frotterar vi oss med vem som helst
 • Steg för steg: Gör sommarens godaste glasstrut
 • Allas på sommarjobbet: Väderstationen i Falsterbo
 • Veckans brott: 16-åriga Carly mördades av sheriffens son

+ massor med tips, horoskop, noveller, kåseri med Barbro Leggat, krönika av Anna-Lena Bergelin, Ensamma mamman och mycket annat.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…