Annons
Annons


Allt för festen i veckans Allas!


I veckans allas 25I veckans nummar av Allas bjuder vi på recepten till den bästa midsommarbuffén, tipsen på de finaste läppglansen och till det, drygt 30 klänningar för sommardansen! Dramatiken står sportprofilen Anna Brolin och komikern Karin Adelsköld för när de berättar om lönnmördare repektive svåra pms-utbrott.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 25 ( i butik 12 juni):

TV-sportprofilen Anna Brolin flydde i skräck undan lönnmördarna
Anna Brolin älskar visserligen spänning, men det blev för mycket när hon för tv-programmet ”Spårlöst” skulle filma i ett fattigt område i Colombia. Inspelningen måste hastigt avbrytas när det dök upp ett hotfullt gäng med sikte på Anna och hennes filmteam.

Bästa midsommarbuffén
Fira med tre sorters sill och allt gott som hör till. Vi dukar också upp med grillad kyckling, potatissallad och avslutar förstås med jordgubbar i frasig marängtårta. Mums!

PMS-problemen kraschade äktenskapet
Den kända komikern Karin Adelsköld lider av mycket svår pms. Men det tog många år innan hon fann förklaringen till sin personlighetsförändring och sina ruskiga utbrott mot både barn, man och vänner.

sid 14 25Vackra klänningar för alla!
Sväng runt i midsommardansen i en vippig 50-talskjol och låt skjortblusklänningen bli en trogen följeslagare på landet. Ska du på bröllop? Låt dig då inspireras av skira kreationer i spets och chiffong. I storlekar från 34 till 56!

Mitt liv som ful: Jag var 34 år och hade aldrig haft sex!
Birgitta drömde om kärlek och barn. Men varje gång det började bli allvar med en man drog hon sig undan. Hon kände sig så fruktansvärt ful!

Snygg på nolltid!
Måla läpparna och känn dig snygg på nolltid! Just nu är det klara färger, lätta toner och mjuk lyster som gäller. Vår skönhetsexpert Eva Larsson tipsar om de nya stiften och glansen som gör dig finast!

Dessutom:

  • Härliga humorkryss som du löser lätt!
  • De finaste dukningstipsen
  • En läsare berättar- Jag var 38 år och hade 15 tumörer i tarmen
  • Steg för steg: Smakrik potkäs med kumminknäcke
  • Baka gott till midsommarfesten
  • Stefans och Thereses första dejt var på dagis!
  • Bästa tipsen på sommarsnaps!
  • Gröna entusiaster: I sinnenas trädgård!

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…