Annons
Annons


Allt för Sverige vann en Emmy i New York!

Och vinnaren är... Allt för Sverige! I natt vann SVT-serien Allt för Sverige det internationella Emmy-priset som de var nominerade till.


SVT_ALLT_FÖR_SVERIGE-2015

Allt för Sverige-gänget 2015 som vann en Emmy! Kurt Engstrom, Alexis Bunten, Charles Wassberg, Jenna Woblewski, Nathan Arling, Beverly Wassberg, James Morgan, Karen Berg-Roylance, Jamie Lystra, John Winsher och Brooke Langton. Foto: Knut Koivisto/SVT.

Emmy-award är av tv-världens mest prestigefulla tävlingar. Programledaren Anders Lundin var på plats i New York tillsammans med ett gäng av deltagarna, och tog emot priset.

–Jag vet inte när jag blev så här galet glad senast! Jag är så jäkla stolt över programmet, deltagarna, alla som sliter häcken av sig för att dom vill att det ska bli precis så här bra. Fasen, vi förtjänade det. Allihop, sa den segerrusige programledaren.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Det var 2015 års programserie som var nominerat i klassen Non-Scripted Entertainment. Övriga nominerade i kategorin var brasilianska ”Adotada”, brittiska ”Gogglebox” och sydkoreanska ”I can see your voice.

I realityserien Allt för Sverige besöker ett antal svenskättade amerikaner Sverige för första gången i sina liv. Serien hade premiär 2011 och sjätte säsongen sänds just nu på söndagskvällar i SVT.

Läs om alla deltagarna i Allt för Sverige >>>

SVT_ALLT_FÖR_SVERIGE-2015

Av Maud Holmberg Klyft/Hemmets

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…