Annons
Annons


Allt om Dansbandsduellens finalister i Allas


Nej, Britney Spears kommer inte till finalen i Dansbandsduellen på Malmöfestivalen. Men det gör en av hennes tidigare basister – Thomas Lindberg i Konditorns. Foto: All Over Press

I veckans nummer av Allas kan du läsa om småländska Remembers, Konditorns från Stockholm, Callisto från Vadstena och värmlänningarna i Extas och deras förhoppningar inför finalen av ”Dansbandsduellen” på Malmöfestivalen.

Annons

Som vi berättat tidigare satt det hårt åt att välja ut finalisterna till Allas och Dansbandskanalens tävling Dansbandsduellen. Men nu är de klara och de är i full gång med förberedelserna inför finalen den 23 augusti på Malmöfestivalen. Vi har känt dem lite på pulsen.

Basist hos Britney Spears
Remembers föredrar till exempel finsk tango framför bugg. Callisto spelar på Malmöfestivalen för andra gången och det är Konditorns Thomas Lindberg som spelar bas på Britney Spears hit ”Oops! … I did It Again”. Extas hittade sin sångare Christian Haraldsson på internet!

Ja, sådant och mycket mer om banden hittar du alltså i Louise Manfrinatos härliga intervjuer med de fyra finalisterna i Allas.

Rösta på dina favoriter
Du kan fortfarande gå in och rösta på just ditt favoritband i Dansbandsduellen. Klicka här så kan du både lyssna och rösta!


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…