Annons
Annons


Älskade nyklassikern Frost på hal is


disneyonice

Disney on Ice 2015

 

Disneysuccén Frost  på isen. Hett efterlängtat av de små. Och de kom inte hem besvikna. Femåringarna satt som tända ljus rakt igenom den två timmar långa föreställning. Gott betyg alltså till årets upplaga av Disney on Ice.

Annons

Fullt ös från första stund.  Först ut på isen av Disneyklassikerna är Ariel och alla hennes systrar och vänner. Och Blunder och krabban Sebastian är aldrig långt borta. Och så sjöstjärnorna, maneterna och sjögräset som förvandlar isen till en magisk undervattensvärld. Sjöhäxan Ursula och hennes inte alltid så trevliga elektriska ålar ökar spänningen på isen.

Gilla Allas.se på Facebook

Efter undervattensäventyret är det dags för Trassel och Flynn att visa upp sig och ta oss med in sitt äventyr. Det blir spännande och lite galet med en häst på skridskor, men Maximus klarar det galant. Vacker paråkning och mycket stämning när lyktorna tänds med förhoppningen att prinsessan en dag ska komma tillbaka…

I nästa berättelse, Skönheten och Odjuret förflyttas publiken till det förtrollade slottet. Det är mycket guld och glitter när kandelabrar, bestick, pendylen, tekannor och koppar kommer till liv och bjuder in till fest. Belle är Odjurets fånge, men något håller på att ske, frågan är bara om tiden räcker till för att förvandlingen ska hinna brytas…

I sista delen av isshowen bär det iväg till Arendal till de kungliga systrarna Anna och Elsa. Nu är det bara att hänga med i tempot och njuta av Disneysuccén FROST på isen. Koreografi, ljus, ljud, musik och scenografi tar publiken rakt in i äventyret. Alla barn och vuxna som sett filmen FROST kommer att känna igen sig. Snöfall, iskristaller, isens skiftningar och fantastisk åkning av is-artisterna. På isen: Anna och Elsa, Hans, Kristoffer, Sven och Olof!

Intresset för årets isshow, förmodligen på grund av Frost, en blivande klassiker,  har varit större än vanligt och redan har fyra extraföreställningar lagts till i Sverigeturnén som i år passerar  Stockholm, Göteborg och Malmö.

Minus är som vanligt alla försäljare av Disney-prylar som blinkar, lyser och frestar barnen ute i foajén. Ett påfrestande inslag för föräldrarna att passera denna dyra fallgrop.

Biljetter: Stockholm Globen axs.com, Göteborg och Malmö ticnet.se.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…