Annons


Älskarinnan populär semesterpartner


En av fem män tar gärna med sig älskarinnan på bilsemester.

När svenskarna väljer medresenärer till bilsemestern får chefen stanna hemma. Helst reser vi med vår partner. Bland männen tar dock en av fem hellre med sig älskarinnan!

Det avslöjar Bilsemesterrapporten 2012 – en rapport från Stena Line om svenskarnas resvanor med bil.

Annons

Småprat populärast
Rapporten visar även att det mest populära sättet att fördriva tiden i bilen är att småprata med sina medresenärer. Därför är det självklart extra viktigt vem man tar med sig som resesällskap.

Majoriteten av svenskarna åker allra helst med sin partner på bilsemestern (67 %) följt av familj och vänner (55 %). Kvinnor vill i större utsträckning än män resa med sina föräldrar (28 %) och husdjur (14 %). Männen i sin tur vill i större utsträckning än kvinnor ta med sig älskarinnan (20 %) eller sitt ex (7 %).

Lika barn leka bäst
Viktigaste egenskaperna hos medresenärerna i bilen är att de är likasinnade och vill göra samma saker som en själv (47 %). Därefter följer att vara en trygg och erfaren bilförare (12 %) samt att vara lugn och sansad (12 %). Den egenskap svenskarna irriterar sig mest på är stressiga medpassagerare (35 %).

Svenskarnas topp 10 resesällskap på bilsemestern (multisvar):

  1. Min partner: 67 %
  2. Min familj: 55 %
  3. Mina vänner: 55 %
  4. Mina barn 42 %
  5. Mina föräldrar 24 %
  6. Mina älskare/älskarinna 14 %
  7. Mitt husdjur 12 %
  8. Min kollega 11 %
  9. Mitt ex 5 %
  10. Min chef 1 %

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…