Annons
Annons


Alyona från Vitryssland: Jag är väldigt passionerad!


Alyone Lanskaya.

Namn: Alyona Lanskaya
Ålder: 27
Familj: Syster Alesya och systerdotter Dasha som jag har en väldigt nära relation med.
Bor i: Minsk, Vitryssland

Berätta om bidraget du ska framföra.
Budskapet i ”Solayoh” är att alla kan ha sin egen lyckliga plats på jorden, i fantasin eller i verkligheten. Det är personligt för var och en av oss, platsen kan vara en ö eller någonstans högt upp i bergen eller till och med hemma hos dig själv. Det är väldigt viktigt i livet att vara positiv, att vara tacksam för varje ny dag och njuta av den! Och om det kommer en svår stund, bara lyssna på ”Solayoh” och bli lycklig igen!
Vem är du som artist?
Jag är en väldigt passionerad artist som gör allt för att ge det bästa möjliga framförandet i mina shower. Det är mycket viktigt för mig som artist att människor älskar vad jag gör på scenen så jag ger alltid mitt yttersta för att visa det.
Hur förbereder du dig för Eurovision Song Contest?
Vi repeterar mycket med mitt internationella team för att kunna ta med oss den bästa möjliga showen till Malmö! Hoppas den svenska publiken ska älska det och dansa jättemycket till min låt ”Solayoh”!
Vad brukar du göra strax före ett framträdande?
Jag försöker få lite tid för mig själv, andas ordentligt och sen ge mig ut på scenen!
Vilken Eurovision Song Contest-vinnare genom åren är din personliga favorit?
Min favorit var Dana International med ”Diva”, Israels bidrag 1998.
Vad tänker du på när du tänker på Sverige?
Jag har besökt Sverige, Stockholm, tidigare och tycker mycket om landet och dess människor! Ni har också en sådan framgångsrik musikindustri, med stora stjärnor som ABBA – och Loreen som var fantastisk när hon vann förra årets Eurovision!
Vad är du mest stolt över i ditt land?
Jag är så hedrad över att få representera mitt land Vitryssland och ska göra allt tillsammans med mitt duktiga team för att nå ett bra resultat. I första hand komma till finalen och sen får vi se vad som händer!

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

TRYCK HÄR för att lyssna på Vitrysslands bidrag!


(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…