Annons
Annons


Alzheimern hotar Evas och Mikaels kärlek


Allas nr 23Vad gör man när man vet att tiden tillsammans är utmätt? Alzheimerdrabbade Mikael och hans Eva försöker leva i nuet. Hur, berättar de i veckans nummer av Allas.

Annons

Följ med!

Läs i Allas nr 23 ( i butik 28 maj):

Evas man fick alzheimer som 41 åring: Han kommer snart att glömma mig
Framtiden – den finns inte för Mikael och Eva. Att veta att de inte kommer att bli gamla tillsammans är en sorg som är tung att bära. Men de klär upp sig och dansar i vardagsrummet. Och de gör allt för att ta vara på tiden – för här och nu finns fortfarande.

Sommarens fina inredning – blommigt, randigt och sött!
Kanske finns det en stuga som väntar på att vakna upp? Eller fixa till sommarkänslan hemma – inred med tyger i ljusa färger och härliga mönster som blommigt, prickigt och randigt. Piffa till med nya kuddar och mattor som andas sol, ledighet och lata dagar.

Är vi skilda eller..?
Sussies och Mickes skilsmässa gick inte riktigt som planerat. De hade gnagt på varnadra allt för länge. Lycka och kärlek hade förvandlats till irritation och främlingskap. Så när de satte sig på planet för en sista semester tillsammans hade de redan bestämt sig för att skiljas. Men något kom i vägen; kärleken…

Festlig buffé för många
Bjud in till trädgårdsfesten även om ytorna är små. Plockvänlig mat och fiffig dukning ger plats för fler. Vi har samlat de bästa tipsen och de läckraste bufférätterna.

En läsare berättar: Pappa gjorde min syster med barn
Pappan våldtog regelmässigt sina döttrar under deras uppväxt. Lizette var bara fem år första gången han våldtog henne och övergreppen fortsatte till hennes storasyster Laila blev gravid med pappans barn…

Test: Vilken bodyscrub är bäst?
Att då och då massera huden med en peeling ger en uppfräschande, lenande kick. Men det kan vara svårt att välja – är dyrast alltid bäst? Vi har testat!

Dessutom:

  • Bästa knepen för den lilla trädgården!
  • Nöjesdrottningen: Min bror är spårlöst försvunnen
  • Ljuvliga sommardesserter
  • Så slipper du generande hårväxt – för alltid!
  • Steg för steg: Krispiga kycklingspett på karibiskt vis
  • Ann-Christin visste att sonens tid var utmätt
  • Smarta dukningstips

+ massor med extra läsning, recensioner, Fråga våra experter, Veckans brott, noveller, Veckans middagar, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…