Annons
Annons


Andra chansen för åtta artister – hur går det?


Robin Stjernberg – till final?

I kväll gäller för de sista åtta artisterna som har chansen att knipa en åtråvärd finalplats i Friens Arena den 9 mars.

Jag var och tittade på det publika genrepet igår. När jag satt där och tänkte att jag skulle ta ut mina favoriter så vill man ju liksom att alla ska gå vidare… För på det är ju överlag bra låtar. Men måste jag tippa (och det måste jag ju eftersom det är mitt jobb :-)) så tror jag att Robin Stjernberg och Martin Rolinski tar sig till final.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Ska man titta på vad ni läsare tycker (enligt festivalfrågan här till höger på hemsidan) så är Robin redan klar för final! Så där tycker vi exakt lika. Men sen skiljer det sig åt en del, i alla fall i skrivande stund. Martin Rolinski har ni placerat på en delad tredjeplats. Ni vill iställer skicka Caroline af Ugglas till final. Vi får se vem som hade mest rätt när kvällen är slut 🙂

Robins låt ”You” sticker ut ur mängden om man jämför med de andra ”ensam kille kör pop- och danslåt” -låtarna. Han hade förmodligen gått direkt till final i Malmö om inte Ralf  Gyllenhammar och Ulrik Munther varit så starka.

Martin Rolinski bör kunna få många röster på sitt spektakulära nummer. Trevlig Modern-Talking-pop och färgad yoghurt när den är som bäst. Laktosfri eller inte 😉

Veckans skrällvarning blir Caroline af Ugglas. Man vet inte riktigt var man har henne. Låten är bra men kanske för lik ”Snälla, snälla” för att få tillräckligt med röster den här gången?

Eric Gadd – jag skulle så gärna vilja säga att han går vidare men tyvärr. Eric berättade för mig i Karlskrona att han var nervös att hans publik kanske inte tittar på Melodifestivalen i så stor utsträckning. Kanske har han rätt. Och i ärlighetens namn är det inte en av hans bästa låtar.

Behrang Miri. Kul, trallvänligt och internationellt. Kan bli en sommarplåga men räcker nog inte till i det här startfältet.

Tone Damli och Erik Segerstedt. Snygg duo, snygg sång, snygg låt. Men det lyfter liksom aldrig riktigt. Får man ringa från Norge och rösta? 😉

Cookies N Beans. Bra låt och fantastisk sång. Jag gillar denna låten och det hade ju varit kul med lite fler tjejer i finalen. Enda chansen att ta sig vidare är dock om alla som röstar också tänker på jämlikheten i finalen.

Anton Ewald. Jag vet inte. Visst är han duktig och visst rycks jag med och vill dansa men det är för likt så mycket annat.

Hälsar Festival-Johanna

Jedward dyker upp i ena mellanakten…

Peter Jöback står också för pausunderhållning i kväll.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…