Annons
Annons


Anders Borg och ”Foppa” till Skavlan


anders-borg

Anders Borg kommer till Skavlan. Foto: Benjamin Thorén

På fredag kommer Anders Borg, Peter ”Foppa” Forsberg, Therese Johaug, Dr Hannah Fry, Lisa Nilsson och Jocke Berg till Skavlan.

Efter att Anders Borg avgick som Sveriges finansminister har han fått flera prestigefyllda uppdrag. Han är vice ordförande i Kinnevik, rådgivare till storbanken Citigroup och deltar i World Economic Forum. 2011 blev Borg utnämnd av Financial Times till Europas bäste finansminister och till Skavlan kommer han för att berätta om livet efter politiken.

Annons

Dit kommer också hockeylegenden Peter ”Foppa” Forsberg. Sveriges bäste hockeyspelare genom alla tider. Han har vunnit det som går att vinna, två VM-guld, två OS-guld, två Stanley Cup-titlar. Hans tröja nummer 21 är legendarisk, både i svensk och internationell ishockey.

Efter ett fantastiskt VM i Falun med tre VM-guld, är det Therese Johaug som aspirerar på titeln som drottningen av längdskidåkning, efter Marit Björgen. Det sättet hon vann tremilen på, med att gå ensam i 23 och en halv kilometer, var en imponerande maktdemonstration. På fredag kommer hon till Skavlan.

Matematikern Dr Hannah Fry använder sig av formler för att studera allt från dating, shopping, transporter till stadsplanering.

Joakim Berg från Kent och Lisa Nilsson gör ett exklusivt framträdande i Skavlan. I Joakim Berg-kompositionen ”Innan vi faller” sjunger de för första gången tillsammans i tv.

Skavlan, SVT1 fredag 20 mars kl 21.00.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…