Annons
Annons


Angelägna texter i snygga kläder


Lisen Elwin – I mitt akvarium

Betyg: aaa

Här är inte Joni Mitchell långt borta, varken musikaliskt eller textmässigt. Lisen Elwin sjunger om sin vardag, sina sorger och glädjeämnen. De jordbundna texterna känns här viktigare än musiken. Ändå är det en enkel melodi som fångar mig – ”På mitt bord” – en framåtriktade låt med bra sång och simpelt men effektivt uppklädd.
Countryexpressen ”Här går min gräns” är en annan låt som får mig att haja till. Som ett gammalt ånglok tuffar den på och det blir svårt att sitta still. Genomgående snygga arrangemang ger den här plattan både tyngd och rymd. En intressant bekantskap.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

MikaelFrohm

http://www.lisenelwin.se/lisens-musik

Klicka här för att se fler recensioner.

Klicka här för att köpa albumet.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…