Annons
Annons


Anita gick ner med L7: Enklaste metoden jag testat!

Hur funkar det att följa L7-dieten under en längre period? Vi kollade hur det gått för vår tidigare testare Anita, som hade gått ner tio kilo i höstas, och frågade ett halvår senare: Hur går det nu? Och hon har goda råd till dig som ska börja med L7 nu!


l7-anita-685x386

Anita Nylander – minus 13 kilo totalt: Det är jättekul att se måtten minska!

Ålder: 50 år.
Familj: Maken Lars och sönerna Simon, 21, och Mattias, 19 år.
Yrke: Domstolshandläggare 
på Malmö tingsrätt.
Startvikt: 93 kg.
Vikt nu: 80 kg.

Annons

Hur har det gått?
Önskar att jag kunde svara att jag nått min målvikt på 65–70 kilo. Jag har helt enkelt släppt efter för frestelser men ska ta tag i det igen. Jag har sedan artikeln i Allas pendlat i vikt men har ändå lyckats gå ner 3 kilo till.
De flesta dagar har jag fortsatt äta mellan 7 och 19 men druckit för lite vatten, ätit bröd, ris och pasta som jag uteslöt under de tre månader jag var med i L7-testet. Jag har även ätit choklad och snacks samt druckit vin till maten på helgerna i större utsträckning än under testperioden.
Jag är glad att jag gått ner 3 kilo men ändå arg på mig själv för att jag inte nått målvikten.
Det är den enklaste bantningsmetod jag testat – och jag har testat de flesta. Jag åt gott flera gånger per dag och var mätt nästan hela tiden.

Gilla Allas.se på Facebook

Något du lärt dig under tiden?
Man kan bara man vill. Det är fredagsmys, lördagsmys och alla andra kvällars mys. Lite gott framför tv:n; te och skorpor på vardagskvällarna vid klockan 21, ost, kex och vin fredagar och lördagar.
Med rätt kost mår jag mycket bättre. Jag lyckades gå ner 10 kilo under testperioden med L7, då mådde jag väldigt bra.

Råd till dem som 
ska börja med L7 nu?
Planera vad ni ska äta några dagar framåt, det gör det enklare att hålla sig från frestelser. Drick mycket vatten. Håll 12-timmarsfastan, den fungerar. Om ni inte kan hålla tiderna 7–19 så håll de 12 timmar som passar er, men det är bra om man inte äter för sent.
Ha mycket ägg, lax, räkor och grönsaker hemma. Baka eget L7-bröd att ha i frysen om ni blir väldigt sugna på bröd. Ge inte upp om ni faller för frestelser!
Glöm inte bort att mäta er runt mage, midja, stuss och byst. Det är jättekul att se måtten minska.

Vill du också bli smal och sund med L7?

Köp vår onlinekurs med L7-metoden här!

l7-dieten

Nå din drömvikt med L7-dieten! Med vår digitala kurs ”Snabbt smal med L7” får du i 4 veckor ett komplett program för enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

DU FÅR…

● Kompletta menyer för 4 veckor

● Bästa kom-igång-tipsen

● Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat

● Knepen för att bli av med sötsuget

● Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen

● Personliga tips från kvinnor som testat L7

Köp kursen här!


(65)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…