Annons
Annons


Anita har testat L7-dieten: Jag är på väg mot drömvikten!

Fem kvinnor testade supermetoden L7-dieten i tre månader. I veckans Allas presenterar vi deras fantastiska resultat - plus en massa härliga recept med allt gott du kan äta! Här berättar Anita om sin framgångsrika L7-resa!


Första månaden med L7-metoden gick Anita ner sex kilo!

Första månaden med L7-metoden gick Anita ner sex kilo!

Varför ville du testa L7?

Anita före L7-dieten.

Anita före L7-dieten.

Jag har bantat med olika metoder sedan 1999. Jag fyller 50 år i december och bestämde mig i mars för att den 1 april skulle jag minsann sätta hårt mot hårt och sätta igång med bantningen på allvar. Jag hade 30 kg att gå ner och skulle ner minst 10–15 kg till december. En kväll läste jag i Allas om L7-metoden. Det lät jättebra och enkelt, dessutom såg det ut att vara god mat. I samma veva såg jag att Allas sökte testpersoner för just L7. Jag blev helt överlycklig dagen jag fick besked om att jag kommit med i försöket!

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Hur har det gått?
Över förväntan! Första månaden var underbar – gick ner 6 kg. Jag åt frukost, lagad mat till lunch och middag samt mellanmål. Andra och tredje månaden har inte gått lika bra och jag kan se anledningen tydligt: stress. Jättemycket att göra på jobbet, vilket inneburit att jag hoppat över mellanmål, och till lunch har jag ofta bara druckit en proteindryck vid skrivbordet. Det är boven i dramat. Men i stället för att ge upp har jag tagit nya tag. Jag känner mig dessutom mycket piggare och friskare än innan.

Vad har varit svårast?
Ta mig tid att hitta på vad jag ska äta, göra matlådor eller gå iväg och handla någon lämplig lunch. Det har inte alltid varit så lätt att komma ihåg att kolla hur mycket kolhydrater det är i olika saker. Jag har

Anita efter L7-dieten. Foto: Drago Prvulovic

Anita efter L7-dieten.
Foto: Drago Prvulovic

dessutom glömt bort att dricka så mycket vatten som man behöver och det märks också tydligt på resultatet. Visst har jag haft några misslyckanden på vägen. Vanligt bröd har jag saknat ibland och vid två tillfällen tagit en smörgås. Jag har även fuskat några gånger och ätit sådant man inte ska äta.

Vad har varit lättast?
Hålla mattiderna och bara äta 7–19. Jag trodde att det skulle vara svårt fredagar och lördagar. Men det är gott med vatten och en kopp te på kvällen också. Ibland när vi haft gäster har jag ju ätit middag senare, men då har jag väntat med frukost till 12 timmar efteråt. Jag har i princip ätit samma mat som övriga familjen men i stället för ris, potatis och pasta gjort en god sallad. Jag saknar inte potatis, pasta och ris alls. Ibland har jag även gjort blomkålsris eller broccolimos till maten.

Det har jag lärt mig:
Att stress påverkar viktminskningen oerhört mycket och att det är viktigt att äta bra, rätt och riktig mat. De dagar/veckor jag glömt dricka cirka 2 liter vatten om dagen har påverkat resultatet.

Vad är planen nu?
10 kg! Jag är överlycklig och kommer definitivt att fortsätta med L7. Jag har cirka 20 kg kvar till min drömvikt. Jag hoppas gå ner minst 10 kg till före min 50-årsdag i december – vilket känns fullt möjligt. Jag är fortfarande supertaggad och lycklig för att jag blev utvald, nu verkar jag äntligen ha hittat en kosthållning som passar mig.

Namn: Anita Nylander
Ålder: 49 år.
Familj: Maken Lars och sönerna Simon, 21, och Mattias, 19 år.
Yrke: Domstolshandläggare på Malmö tingsrätt.
Startvikt: 93 kg.
Vikt nu: 83 kg

Köp den nya boken ”Snabbt smal med L7-dieten” här.

Läs mer om L7-metoden här.

Vill du också bli smal och sund med L7?

Köp vår onlinekurs med L7-metoden här!

l7-dieten

Nå din drömvikt med L7-dieten! Med vår digitala kurs ”Snabbt smal med L7” får du i 4 veckor ett komplett program för enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

DU FÅR…

● Kompletta menyer för 4 veckor

● Bästa kom-igång-tipsen

● Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat

● Knepen för att bli av med sötsuget

● Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen

● Personliga tips från kvinnor som testat L7

Köp kursen här!

LÄS OCKSÅ


(65)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…