Annons
Annons


Anja Pärson sjuk – tvingas ställa in genrepet av Let’s dance

Anja Pärson har fått både öron- och bihåleinflammation om tvingas ställa in repetitionerna inför fredagens omgång av Let's dance. "Min förhoppning är att vara på benen tills på fredag och dansa som en vacker snöflinga", skriver hon i ett sms till TV4.


På fredag kväll ska Anja Pärson tävla tillsammans med danspartnern Calle Sterner i det andra avsnittet av Let’s dance i TV4, men det har inte blivit särskilt mycket träning för slalomdrottningen under veckan eftersom hon varit sjuk. Nu sätter sjukdomen också stopp för genrepet, rapporterar TV4.

Annons

Förra veckan premiärdansade Anja Pärson tillsammans med Calle Sterner i tv-rutan. Foto: Magnus Sandberg/Aftonbladet/IBL Bildbyrå

”Har mått bättre”

Efter förra veckans premiäravsnitt av Let’s dance insjuknade Anja Pärson i en förkylning som nu har övergått i inflammation i såväl öronen som bihålorna. Enligt TV4 kommer hon inte att delta i repetitionerna under onsdagen.

Gilla Allas.se på Facebook

”Jag har mått bättre än vad jag gör just nu. Ena minuten känns det som jag ska svimma och i nästa som jag kan vara på väg att bli frisk snart”, skriver hon i ett sms till TV4 på tisdagskvällen.

Läs också: Här är alla deltagare i Let’s dance 2017

Hoppas vara på benen till fredag

Trots att hon fått medicin mår hon sämre än hon hoppats, och hon skriver i sms:et att hon inte riktigt har vågat ta i ordentligt under träningstillfällena.

”Vi har tagit chansen idag att egentligen bara gå igenom stegen, alltså inte dansa stegen för mycket. Jag klarar inte av att trycka på och få upp pulsen för mycket. Min förhoppning är att vara på benen tills på fredag och dansa som en vacker snöflinga”, skriver hon.

Läs mer om Let’s dance 2017 här!

Text: Minna Wallén-Widung

LÄS OCKSÅ


(41)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…