Annons
Annons


Anna-Lena Brundin i gott sällskap


Anna-Lena Brundin (längst till höger) med gäster.

Nu är det dags för Allas krönikör Anna-Lena Brundin att gästa 4 Stjärnors middag. Till bordet har hon skådespelaren Andreas Wilson, sångerskan Sara Lumholt och programledaren Kjell Eriksson.

Välkommen att snyltgästa när fyra kända svenskar lagar mat åt varandra och stortrivs. Det blir samtal som går både på djupet och på ytan och maten blir en ingång till prat om högt älskade farmödrar, besvärliga skolminnen och trevande tonårsförälskelser.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Förtroliga samtal
Roligare middag blir det när en brokig kvartett välkända svenskar möts över middag hemma hos varandra under fyra kvällar. Värden bjuder på god mat, underhållning och sig själv. Fyra färgstarka människor som möts i ett oväntat sammanhang hittar mycket att prata om – med olika erfarenheter i bagaget har de olika syn på det mesta, men ofta något gemensamt. Samtalen blir förtroliga och stämningen avslappnad. Rykten och fördomar bekräftas eller avfärdas, skratt och tårar avlöser varandra och bekantskaperna blir till vänner över en trivsam middag.

Personligt
Deltagarna bjuder varandra på huvudrätt och efterrätt som spelat en roll i deras liv, två paradnummer eller signaturrätter som har en personlig historia.

Som matkunnig ciceron finns stjärnkocken Christian Hellberg med för att peppa matlagarna och ge middagen den sista finessen. Christian är bland annat köksmästare på Griffins Steakhouse Extraordinaire i Stockholm. Kokkonsten bedöms av middagsgästerna samt Christian och i slutet av veckan utses en vinnare som föräras med ett pris.

4 stjärnors middag: Måndag-torsdag, kl  19.00. Kanal 5

Måndag 17 oktober
Sångerskan Sara Lumholdt lagar mammas kycklingcurrygryta och pavlovatårta.

Tisdag 18 oktober
Komikern Anna-Lena Brundin lagar italienska kalvfärsbullar som Peppe på standupcomedy-haket Norra Brunn gör dem.

Onsdag 19 oktober
Skådespelaren Andreas Wilson excellerar i köket när han lagar torskrygg med jordärtskockscréme och svensk pesto.

Torsdag 20 oktober
Pogramledaren Kjell Eriksson får avsluta veckan med en grandios meny. Tacos med köttfärs och chokladrulltårta.

 4 Stjärnors middag går även att se på kanal5play.se.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…