Annons
Annons


– Det här var ju jättekul!


Anna-Lena Brundin fick verkligen med sig publiken i Allas allsång på Malmöfestivalen.

Allas krönikör Anna-Lena Brundin gjorde debut som allsångsledare på Malmöfestivalen. Och konstellationen Anna-Lena och Allas Allsång blev genast en succé!

Annons

Kompade av dansbandet Ezzex höjde Anna-Lena och hennes två kollegor Karin Turesson och Agnes Berg temperaturen ytterligare i ett strålande och solvarmt Malmö på söndagen.

– Det här var jättekul! Det kan jag tänka mig att göra fler gånger, sa Anna-Lena efter succén.

Gilla Allas.se på Facebook

Klassiker
De cirka sex hundra i publiken sjöng av hela sitt hjärta till både nya och gamla klassiker som ”Jag tänker hoppa ner för Eiffeltornet” och Swing It Magistern”. Samtidigt skrattade de gott när Anna-Lena körde sitt mellansnack och pratade bland annat om charmen med åldrande, exempelvis vallningar, som hon behändigt döpt om till ”fattigmansbastu”.

Line Nilsson, sångerska i Ezzex, utstrålar mycket energi från scenen.

Dansbandsenergi
Efter Anna-Lena, Karin och Agnes var det dansbandets Ezzex tur att ge hals. Då främst genom deras duktiga sångerskan Line Nilsson.

– Det är så härligt att sjunga inför den här publiken. Jag hoppas att jag kan utstråla mycket energi när jag står där på scen, sa hon strax innan hon gick upp.

Och det kunde hon. Ezzex bjöd på en alldeles utmärkt och fantastiskt trevlig danskväll.

Avskedsturné
I morgon gästat Thorleifs Allas på Malmöfestivalen. Det är en av bandets sista spelningar i södra Sverige på deras avskedsturné genom landet.

Dansbanan; tisdag 21 augusti, kl 19.00

 


(1)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…