Annons
Annons


Anna Wahlgren talar ut hos Skavlan


I Skavlan, på lördag 1 februari, träffar vi Anna Wahlgren som för första gången i TV talar ut om bråket med dottern Felicia Feldt.

Vi möter även den finske politikern Alexander Stubb, schackgeniet Judit Polgár och den norske författaren John Michelets. Las Vegas-bandet Imagine Dragons uppträder med låten ”It´s time”.

Annons

Med sin miljonsäljande bok ”Barnaboken” har hon påverkat flera generationer svenskar och norrmäns barnuppfostran. I boken använde hon sina egna erfarenheter som mamma till nio barn.

Sprit och karlar
För ett år sedan kom ett av barnen, Felicia Feldt, ut med sin version av barndomen i boken ”Felicia försvann”. Boken visade på en helt annan bild av hennes uppväxt. En uppväxt fylld av alkohol, män och dålig omsorg. I höstas svarade Anna Wahlgren på dotterns beskyllningar i boken ”Sanning och konsekvens”. Dottern Felicia var gäst i programmet i januari 2012 och på fredag kommer Anna och ger sin första TV-intervju om saken.

Schack-drottning
Den 36 år gamla Judit Polgár är den obestridde drottningen av schack. I den mansdominerade schackvärlden har ungerska Judit besegrat nio världsmästare, däribland Garry Kasparov. Att hon blev ett schackgeni var ingen överraskning enligt hennes far, psykologen Láslo Polgár. Han ville bevisa att tidig specialisering och inte gener var avgörande för vem som kan lyckas och anser att Judit är resultatet av en grundlig planläggning som började redan före födseln.

Evig optimist
Den evige optimisten och stjärnpolitikern Alexander Stubb är Finlands mest energiske minister. Vid sidan om sin raketkarriär inom utrikes- och Europapolitiken springer han maraton och har nu även skrivit en bok om träning.

Krigsroman
När E.L James ”Femtio nyanser av honom” tillslut fick lämna över första platsen på den norska boktoppen gjorde hon det till Jon Michelets. Hans egen bakgrund som sjöman har satt djupa spår och under ett nästan fyrtioårigt författarliv har hans största framgång kommit nu. Med krigsromanen ”Sjoens helt” innanför flytvästen kommer Jon till Skavlan på fredag.

Imagine Dragons från Las Vegas som har blivit ett av höstens stora namn i USA värmer upp i studion inför sin kommande Europaturné.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…