Annons
Annons


Annette har testat L7-dieten: Inget mer jojobanta för mig!

- Min kropp har mått väldigt bra av att fasta 12 timmar per dygn, säger Annette som testat L7-dieten i tre månader med Allas. Läs om hur hon ändrade sina "belöningsstunder" på kvällarna och blev kvitt sockerberoendet!


L7-Annette
Varför ville du testa L7?

Annette fore testperioden med L7.

Annette fore testperioden med L7.

Jag har en målvikt på 62 kg och nu kände jag för att testa något annat än appen Lifesum som jag kört till och från under ett par års tid. Dessutom ville jag gärna bli kvitt mitt sockerberoende. Jag tyckte även att det skulle vara oerhört peppande att göra det tillsammans med ett gäng andra Allas-älskare.

Annons

Hur har det gått?
De två första veckorna gick allt som på räls, viktnedgång på 3 kg! Väldigt god mat och snabbt resultat! Varför har jag inte provat detta tidigare? frågade jag mig själv. Sedan kom jag till en brant uppförsbacke. Jag kämpade i 3 veckor, åt och motionerade enligt plan, men vågen visade på en viktuppgång på 1,5 kg. Då funderade jag starkt på om jag skulle fortsätta eller hoppa av. Men skam med den som ger sig, jag fortsatte att kämpa och efter de tre (helvetes)veckorna kom den efterlängtade nedförsbacken och nu har jag gått ner totalt 5 kg! Inte jättesnabbt, men förhoppningsvis långsiktigt!

Gilla Allas.se på Facebook

Vad har varit svårast?
Att bli kvitt sockersuget, att inte äta efter klockan 19. Jag har haft en ovana att alltid ta en stor kopp te och något gott som belöning för ännu en bra dag (kalorimässigt) vid 20-tiden. Samt att inte få äta min älskade pasta!

Vad har varit lättast?
Att jag alltid har varit mätt och att denna diet funkar utmärkt var man än är – på restaurang och fester.

Annette efter hon testat L7. Foto: Studio11 Productions

Annette efter hon testat L7.
Foto: Studio11 Productions

Den är enkel att variera även om råvarorna är desamma många gånger. Oavsett vad jag har lagat till övriga familjen har jag utan större insats kunnat äta samma mat. Funkar utmärkt om man är glutenintolerant.

Det har jag lärt mig:
Att inte ge upp! Allt måste inte gå snabbt! Det är bättre att äta mig mätt på bra mat än att ständigt vara småhungrig på annat skräp. Att jag kan ta en bit mörk choklad eller lite nötter om suget blir för stort i stället för att ta en kaka eller något mindre nyttig choklad. Min kropp har mått väldigt bra av att fasta 12 timmar per dygn. Skön känsla att lägga sig när man är lagom mätt.

Vad är planen nu?
Jag kommer att fortsätta köra på med denna diet, kanske dock inte så slaviskt, utan tillåta mig själv att äta ”lite” kolhydrater vid festligare tillfällen Gå ner sista kilot, när det målet är nått är mitt nya mål att hålla min drömvikt över tid. Inget jojobanta för mig längre.

Namn: Annette Stührenberg
Ålder: 41 år.
Familj: Man, 4 barn mellan 16 och 21 år.
Yrke: Ekonomiansvarig.
Startvikt: 68 kg.
Vikt nu: 63 kg.

Köp den nya boken ”Snabbt smal med L7-dieten” här.

Läs mer om L7-metoden här.

Vill du också bli smal och sund med L7?

Köp vår onlinekurs med L7-metoden här!

l7-dieten

Nå din drömvikt med L7-dieten! Med vår digitala kurs ”Snabbt smal med L7” får du i 4 veckor ett komplett program för enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

DU FÅR…

● Kompletta menyer för 4 veckor

● Bästa kom-igång-tipsen

● Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat

● Knepen för att bli av med sötsuget

● Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen

● Personliga tips från kvinnor som testat L7

Köp kursen här!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…