Annons
Annons


Annie Lennox och thrillermästare i Skavlan


Veckans Skavlan gästas av en kvartett bestående av Eurythmics-sångerskan Annie Lennox, bästsäljande författaren Ken Follett, amerikanske singersongwritern Jackson Browne och svensk/norska racerföraren Ayla Ågren.

Annons

Annie Lennox räknas som Storbritanniens mest framgångsrika popsångerska. Hon har radat upp hitlåtar både i eget namn och med Eurythmics. I Skavlan tolkar hon ”I put a spell on you” från det nya albumet Nostalgia, där Lennox tar sig an klassiska favoritlåtar.

Ken Follett har sålt 150 miljoner böcker sedan genombrottet med Nålens öga i slutet av 70-talet. Nu senast har han givit ut en romantrilog på nära 3000 sidor om 1900-talets historia.

En av ikonerna i den amerikanska singersongwriter–våg, som inleddes på 60- och 70-talet, är Jackson Browne. I höst kom hans första album på sex år och det har hyllats i alla tonarter av musikpress världen över. Jackson Browne sjunger en av sångerna från Standing in the breach, som det nya albumet heter.

Blott 21-åriga Ayla Ågren vann sensationellt den amerikanska F 1600-serien i år. Den norsk/svenska racerbilsföraren kommer till Skavlan och berättar om en passion för bilar som tog sin början redan vid 7 års ålder.

Skavlan: Fredag 21 november, kl 21.00 i SVT1


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…