Annons
Annons


Antikrundan hittar myntskatt i Kristianstad

Hur mycket kan en myntskatt uppgrävd ur en trädgårdsrabatt vara värd? Det får vi veta i årets första Antikrundan, när programledaren Anne Lundberg och antikexperterna befinner sig på Bäckaskog slott i Kristianstad.


Knut Knutson och Anne Lundberg tillbaka med i Antikrundan. Foto: SVT

Knut Knutson och Anne Lundberg är tillbaka med i Antikrundan. Foto: SVT

I säsongspremiären reser experterna i Antikrundan till Bäckaskogs slott utanför Kristianstad. En reklamskiva för Värnamo Konfektion med Beatles värderas, liksom en myntskatt uppgrävd ur en trädgårdsrabatt.

En dyrgrip?

Ett fantastiskt lejon som använts som bihus får experterna att rysa. Och en tavla av den franske konstnären Ingres som saknar ett äkthetsintyg kan kanske vara en dyrgrip.

Annons

Vi är nu inne på den 28:e säsongen av Antikrundan och orterna som besöks är Kristianstad, Värmdö, Västervik, Göteborg, Karlstad och Sandviken.
Antikrundan: Torsdag 12 januari, kl 20.00 i SVT1.

Antikmagasinet

Direkt efter Antikrundan på torsdagar kan den antikvitetsintresserade slå över till Kunskapskanalen där Li Pamp bjuder in till ännu en säsong av Antikmagasinet.

Gilla Allas.se på Facebook

Tillsammans med kända gäster och experter tar hon med oss genom historien och lyfter fram några klassiska föremål. I det första programmet får vi veta mer om formgivaren Josef Frank.
Antikmagasinet:  Torsdag 12 januari, kl. 21.00 i Kunskapskanalen.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…