Annons
Annons


Äntligen uteliv!

Nu börjar våren kännas nära och snart kan vi börja utnyttja uteplatsen och balkongen! Det är med andra ord dags att börja planera för utelivet. Kolla in sköna sittplatser, smart på liten yta samt snygga lyktor och slingor i veckans Allas nr 13! Vårmodet strålar som klatschiga karameller! Vi har valt kläderna med klös. Bjud på en festlig vårgryta - välj mellan fläskfilé, kyckling eller lax. Och räkfesten når nya höjder med läckra såser som du fixar i raketfart. Seg kola, spröda kex, fluffig mousse knapriga nötter och generös chokladglasyr ¬– vad blir det? Jo, syndigt goda bakverk. Läs också i veckans Allas nummer 13 (ute i butik 20 mars): Hillevis sällsynta diagnos 4-åriga Hillevi är en tuff liten tjej som i sitt korta liv klarat av både hjärtfel och cancer. Hon lider av Costellos syndrom och det finns 450 registrerade fall i hela världen. Medicin & hälsa Sex efter 50. Bortglömda i vården? Nu har RFSU startat en mottagning för 50-plussare. Enkel resa Martina hoppas vara en av de astronauterna som år 2025 åker till Mars. Men returbiljett saknas… En läsare berättar: Efter tio år av misshandel och förnedring vågade jag lämna min man. Det händer i sömnen… Drömmarna vill berätta något för dig. Och det finns knep för att minnas vad du varit med om under natten, menar drömterapeuten. Eurovisionsvinnaren Elena Paprizou Jag höll på att gå under av sorg och sjukdom.


Allas-nr-13

Nu börjar våren kännas nära och snart kan vi  utnyttja uteplatsen och balkongen igen! Det är med andra ord dags att planera för utelivet. Kolla in sköna sittplatser, smart på liten yta samt snygga lyktor och slingor i veckans Allas nr 13!

Annons

Vårmodet strålar som klatschiga karameller! Vi har valt kläderna med klös.

Bjud på en festlig vårgryta – välj mellan fläskfilé, kyckling eller lax. Och räkfesten når nya höjder med läckra såser som du fixar i raketfart.

Seg kola, spröda kex, fluffig mousse knapriga nötter och generös chokladglasyr ¬– vad blir det? Jo, syndigt goda bakverk.

 

Läs också i veckans Allas nummer 13 (ute i butik 20 mars):

Hillevis sällsynta diagnos

4-åriga Hillevi är en tuff liten tjej som i sitt korta liv klarat av både hjärtfel och cancer. Hon lider av Costellos syndrom och det finns 450 registrerade fall i hela världen.

 

Medicin & hälsa

Sex efter 50. Bortglömda i vården? Nu har RFSU startat en mottagning för 50-plussare.

 

Enkel resa

Martina hoppas vara en av de astronauterna som år 2025 åker till Mars. Men returbiljett saknas…

 

En läsare berättar:

Efter tio år av misshandel och förnedring vågade jag lämna min man.

 

Det händer i sömnen…

Drömmarna vill berätta något för dig. Och det finns knep för att minnas vad du varit med om under natten, menar drömterapeuten.

 

Eurovisionsvinnaren Elena Paparizou

Jag höll på att gå under av sorg och sjukdom.

Dessutom:

• Livsviktigt att hunden lyder befallningar i trafiken

• Sticka mysig flättröja

• Checklista för hälsan

• Steg-för-steg: Frasiga våfflor med tre krämiga röror

• Fråga våra experter

 

+ kul och snillrika kryss, kåserier, noveller och mycket mer.

 


(33)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…