Annons
Annons


Anton Ewald: Levererar något man aldrig sett förut


Intervju med anton Ewald

Pressfoto: Carl-Johan Söder/SVT Anton Ewald tävlar med låten ”Begging” (upphovsmän: Fredrik Kempe, Anton Malmberg Hård af Segerstad) i Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg den 9/2.

Anton Ewald var bara 14 år gammal när han för första gången syntes som yrkesdansare i tv. Med en utbildning på Kungliga Svenska Balettskolan Stockholm och en helt egen stil är han redan en hyllad koreograf – men som artist är Anton fortfarande färsk. Nu blir det ändring på det då Anton tävlar med bidraget ”Begging” i Melodifestivalen 2013.

Annons

– Första gången jag hörde den visste jag inte riktigt, men det var någonting jag fastnade för så jag bad dem att spela upp den igen, och då blev jag helt såld på låten, säger han.

Gilla Allas.se på Facebook

Bidraget är skrivet av Fredrik Kempe och Anton Malmberg Hård af Segerstad, men numret står Anton själv för. Han koreograferar själv och lovar att leverera något man aldrig sett förut.

– Jag vill bjuda på ny, fräsch underhållning. Det har dansats och spexats förut, men jag har ett hemligt vapen och det kommer att bli fräscht.

KÄLLA: SVT

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…