Annons
Annons


Är det så här livet är?


Johan Rödin som jägaren Wolf

Johan Rödin som jägaren Wolf. Foto: Greta Edlund/Kanal 5

I Sånt är livet möter vi allt från zombies och sumprunkare till jägare och erotiska chefer med Jesuskomplex. Här avhandlas livet och dess underkategorier och det blir en hisnande resa bland våra skamligaste tankar, konstigaste fantasier och absolut sämst hanterade känslor.

Annons

Med musik och igenkänningshumor får vi se hur det går när vi tar bort filtret som säger hur vi borde göra och istället går helt och hållet på känsla.

Gilla Allas.se på Facebook

Ängsliga män
I det första avsnittet är ämnet manlighet. Alla dessa ängsliga medelålders män och deras kriser. Vad tänker de på egentligen och vart är de på väg? Hur reagerar en medelålders halvlyckad man vid namn Stefan när frun blir uppvaktad av hans karismatiske chef? Jo, naturligtvis gräver han ner sig i en djup grop av panikåtgärder och stammande lögner

Tajta jeans
Jägarna Magic & Wolf har en vapenarsenal som skulle få vilken amerikansk extremhögermilis som helst att blekna och till slut får de överjävliga jeansförsäljarna sitt rättmätiga straff för att de alltid ska kränga så inihelvete tajta hipsterjeans. Och så blir det en sång om det som alla män innerst inne vill ha – päls.

Andra delar av livet som avhandlas i Sånt är livet är till exempel hälsa, tro och skam. Medverkande är bland andra Gerhard Hoberstorfer, Johan Rödin (Café Bärs), Christian Åkesson (Partaj), Naida Ragimova, Jon Holmberg och Maria Lindström.

Sånt är livet: Onsdag 27 augusti, kl 21.30. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…