Annons
Annons


Mascara med veckans Allas! Är du prenumerant kan du beställa den gratis


I Allas nr 27  medföljer en mascara i butik. Tidningen är prishöjd när man köper den i butik men du som är prenumerant kan naturligtvis beställa mascaran utan kostnad.

Så här beställer du:

Annons

1.Logga in på www.prenumerera.se (under ”Mina sidor”) med ditt kundnummer och postnummer.

2.Du kan också ringa 042-444 30 14. Tryck 1 för att beställa en gåva som medföljer tidningen och följ anvisningarna.

Gilla Allas.se på Facebook

Du behöver ditt kundnummer till hands för att beställa. Det har 9 siffror och du hittar det bak på din tidning vid adressen eller på sin senaste faktura. Har vi registrerat ditt telefonnummer behöver du inte identifiera dig med ditt kundnummer.

Erbjudandet gäller endast en gång och inom Sverige. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker, dock längst tom 2013-07-09. Mascaran levereras till dig med Allas nr 31, för att utnyttja erbjudandet måste du fortfarande vara aktiv prenumerant då.

Anvisningar om hur du beställer mascaran hittar du även på sidan 65 i Allas nummer 27.


(41)
(0)


Annons

 • ”B”

  Provade men det sved i ögonen samt en pekulär doft, svår att få mascaran att fästa på fransarna. Vad är det för tillverkare på denna produkt!?

 • Allas redaktion

  Hej ”B”. Vad tråkigt att du upplever att mascaran svider i ögonen och inte fäster på fransarna. Företaget som vi köpt mascarorna från heter ”Stilisti AB”. Om du mejlar din adress till oss på [email protected] så skickar vi något som kompensation.

 • Hilkka Karjalainen

  Köpte tidningen enbart för mascaran. Första gången fungerade det jättebra. Fyllde fransarna bra. Men andra gången kom det med en hel svart klump med mascara på borsten, så det var ju bara att kasta den. Synd, för jag tyckte att den var en av bättre mascaror. HK

 • Hej Hilkka! Så tråkigt att du fick ett dåligt exemplar! Vi har hört att ett fåtal ex inte håller måttet. Hör av dig till kundtjänst: [email protected] så skickar vi en ny!
  Glöm inte att uppge adress.
  /Gunilla Håkansson, chefredaktör


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…