Annons
Annons


Årets bästa musikalbum!


Årets bästa musikalbum

Under ett år hinner det rinna många album genom musikredaktionen på Allas. Många är bra, men bara några är bäst. Här är en lista på redaktionens egna utvalda godingar 2013.

ÅRETS…

Maggio… Platta:Veronica Maggio – Handen i fickan fast jag bryr mig
Partypinglan har vuxit upp och visar med årets album att hon även kan hantera livets tuffare sidor. Det finns alltså ett liv även utanför Stureplan!
Läs hela recensionen HÄR

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

 

DriftersJukebox-CD-0639789

 

… Dansband: Drifters – Jukebox
Drifters är ett rutinerat dansband med mer än 50 år på dansbanorna. Det skulle lätt kunna bli slentrian, men i sångfågeln Erica Sjöström har man ett trumfkort som höjer bandet snäppet över toppkonkurrenterna.
Läs hela recensionen HÄR

 

the-next-day-bowie… Comeback: David Bowie – The Next Day
Bowies odyssé över sin egen karriär kom som en överraskning och vilken överraskning sen! Efter tio års tystnad visade han var skåpet ska och fortfarande har han en av de vackraste sångrösterna.
Läs hela recensionen HÄR

 

Willie duetter… Senior: Willie Nelson – Let’s Face The Music And Dance/To All The Girls
Inte nog med att han släpper ifrån sig en platta med en massa underbara standards, han hinner också med ett duettalbum med några av världens största sångerskor. Det är stort!
Läs hela recensionen HÄR och HÄR

 

 

Hugh… Överraskning: Hugh Laurie – Didn’t It Rain
Att höra Dr House lira blues var lika oväntat som att få se solen i Malmö i november. På sitt andra album spelar tv-doktorn även snyggt på sina musikintrument.
Läs hela recensionen HÄR

 

 

Dido… Skönaste: Dido – Girl Who Got Away
Didos mjuka houseinfluerade jazzpop kan få vem som helst att gå ner i varv. Det är liksom ”lugna favoriter” för hela slanten och det behvöd verkligen  i vår uppskruvade tid.
Läs hela recensionen HÄR

 

LÄS OCKSÅ


(3)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…