Annons
Annons


Årets jul sätter fart på känslorna

Julblommor handlar om omtanke, traditioner och att väcka minnen såväl som sinnen. Det handlar om doften av hyacinten som väcker dig på morgonen, den blodröda tulpanen och den fina planteringen som för tankarna till barndomens jular med granbarr och choklad.


Interflora,julgrupp

När du beställer denna julgrupp hjälper du till att sprida kunskap om CancerRehabFonden och på så sätt stärka deras viktiga arbete. Foto: Interflora

Back to nature

Blommorna  från Interflora är klassiskt röda och vita, och storfavoriterna amaryllis och tulpaner återkommer i ett flertal av blomsterarrangemangen. Skålar och krukor är i lugna basfärger och klassiska material såsom vit och grå keramik, liksom stilrena glasvaser och rustik korg.

Annons

Den naturliga trenden blir extra tydligt när man ser till val av dekorationsmaterial; lärkkvistar, kottar, sidentall och trädekorationer är återkommande i alla årets julblommor.

Flera av julblommorna har fått sällskap av den goda Blommogram-chokladen. Dessa praliner går alltid att lägga till som tillval, oavsett vilken produkt man beställer.

Ända fram till dörren!

Blommogram skickar du till nära och kära ända fram till julafton och för det mesta ända fram till dörren. Blommogram levereras i hela landet och till 150 länder jorden runt. Här hittar du närmaste butik och här kan du också beställa Blommogram.

julgrupp,interflora,välgörenhet

När du beställer denna julgrupp går 15 kr direkt till Läkare Utan Gränser. Interflora matchar denna summa med ytterligare 15 kr, så totalt 30 kronor skänks till Läkare Utan Gränsers viktiga arbete runtom i världen. Foto: Interflora

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…